PhDTh - Doktor i filosofi (PhD) i teologi

Generelt

Program beskrivelse

Doktoren i filosofi (ph.d.) i teologiprogrammet på Theology School er et 60-enhedsprogram (fireårigt) designet til at forberede studerende med usædvanligt løfte og akademisk evne til at undervise i colleges teologiske skoler og til professionelt lederskab i kirken og samfund.

Det er en teologisk grad. Det kræver bred teologisk viden og sigter mod at forberede den studerende på den kompetente videnskabelige udvikling af hans specielle fagområde inden for rammerne af de teologiske discipliner.

Det er en forskningsgrad. Det forventes, at den studerende forstår de metodologiske og epistemologiske forudsætninger for sit felt og bliver i stand til at fremme området gennem ægte forskning.

Det er en professionel grad. Det understreger den faglige anvendelighed af forskningsfeltet ved at korrelere teoretiske og praktiske kurser og implementere kritisk refleksion over arten af den indbyrdes afhængighed af professionel teori og praksis og metoder og procedurer, der er relevante for det.

Doktor i filosofi i teologiprogrammet Læringsresultater:

Fortolke bibelske tekster kritisk og kompetent og forklare betydningen af en given tekst inden for relevante sammenhænge.

Udforsk interaktioner mellem væsentlig historisk udvikling i kristendommen og diskussioner om den kristne tros vigtigste og karakteristiske lære, idet man skelner mellem forskellige faktorer, der har formet dem.

Anvende og evaluere nuværende metoder til at inkorporere troens lære - især den kristne tro - i individers liv i et trossamfund, begyndende med sig selv.

Kommuniker sammenhængende i professionelt kompetent skriftlig form (efter en standard stilvejledning) og en effektiv mundtlig form om religiøse spørgsmål, der belyser historiske, teologiske og pastorale implikationer for nutidige samfund.

Doktor i filosofi i teologiske optagelser:

Master of Arts grad i teologi eller tilsvarende.

Senest opdateret Jan 2021

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Yuin University is a private Christian institute of higher education consisting of the School of Business Administration and the School of Theology. The University provides undergraduate and graduate ... Læs mere

Yuin University is a private Christian institute of higher education consisting of the School of Business Administration and the School of Theology. The University provides undergraduate and graduate educational opportunities. Minimer