Phd økosystembiologi og bæredygtighed

Generelt

Program beskrivelse

Ph.d.-økosystembiologi og bæredygtighed

Det primære fokus i økologi, evolution, adfærd og miljøøkonomisk forskningsklynge er grundlæggende og anvendte aspekter af økologi, miljøøkonomi, bevarelse, akvakultur, dyreadfærd, molekylær taxonomi og molekylær genetik, der især involverer forbindelser mellem disse aspekter. Klyngen har et højt niveau af forskningsaktivitet med akademiske medarbejdere, postdoktorale forskere og forskerstuderende. Klyngen har et højt niveau af forskningsaktivitet med akademiske medarbejdere, postdoktorale forskere og forskerstuderende.

FORSKNINGSSTYRKER

 • Dyreadfærd / kommunikation
 • Biodiversitet og økosystemtjenester
 • Kyst- og dybhavsbiologi
 • Økologisk forvaltning
 • Økonomi for vandkvalitet og bæredygtig opsamling
 • Økosystemøkologi, modellering og matematisk biologi
 • Ferskvandsbiologi / fiskebiologi
 • Invasive arter og deres indvirkning
 • Molekylær økologi, systematik og fylogenografi i alger, planter, hvirvelløse dyr, fisk og pattedyr
 • Bæredygtig akvakultur af skaldyr og alger
 • Urban arealanvendelse, økonomi og ledelse
 • Bedømmelse af biodiversitet, landbrugsmiljøordninger og fritidsaktiviteter, herunder anvendelse af GIS og rumlige økonometri
 • Wildlife økologi, især fugle og pattedyr

ADGANGSKRAV

En forskningsgrad giver dig mulighed for at udvikle dine forskningsfærdigheder og bevise dig selv som forsker. Dronning er engageret i forbedring af forskningstræning og undervisning og tilbyder forskeruddannelsesmuligheder på tværs af alle fagområder. Følgende postgraduate forskningsstudier for dette fagområde er:

PHILOSOPHY DOKTOR (PhD) MASTER OF PHILOSOPHY (MPhil)

ENTRANCE KRAV

Det minimale akademiske krav til optagelse i et forskningsprogram er normalt en øverste klasse af honoræruddannelse fra en britisk eller ROI HE-udbyder eller en tilsvarende kvalifikation, der er acceptabelt for universitetet. Yderligere information kan fås ved henvendelse til skolen.

MODE FOR STUDIEN / VARIGHED

Registrering er på fuldtid eller deltid under ledelse af et tilsynshold udpeget af universitetet. Du vil blive forventet at indsende din afhandling ved udgangen af ​​tre års fuldtidsregistrering for ph.d., eller to år for MPhil (eller deltidsekvivalent).

DANSK SPRÅKSKRAV

Internationale studerende (hvor engelsk ikke er deres første sprog), skal kunne demonstrere deres færdighed på engelsk. Ikke-EØS statsborgere skal også opfylde UK Visum og indvandring (UKVI) krav indvandring til engelsk sprog for visum formål. Bevis for en IELTS * score på 6,5, med ikke mindre end 5,5 i en hvilken som helst komponent (* taget inden for de sidste 2 år) er påkrævet.

Hvis du har brug for at forbedre dine engelsksprogede færdigheder inden du går ind i dette program, tilbyder vores partner INTO Queen's University Belfast en række engelsksprogskurser. Disse intensive og fleksible kurser er designet til at forbedre din engelsk evne til at komme ind i dette program.

SÆRLIGE FUNKTIONER

Gruppen har en bred vifte af stærke internationale og nationale forbindelser, og det har gavn af anvendte forskningscentre som Quercus, der specialiserer sig i bevaringsbiologi og biodiversitet. Skolen er også tæt involveret i universitetets institut for en bæredygtig verden.

Studerende har adgang til moderne laboratorier og kontorer baseret på Medical Biology Center, tæt på Lanyon hovedsted. Studerende har også adgang til University's Marine Laboratory, som er beliggende i Portaferry, direkte ved Narrows of Strangford Lough (den største havelough på de britiske øer), og disse faciliteter bruges af residenter og studerende samt tilhørende forskere fra Queen's og internationale besøgende.

På grund af Nordirlands unikke geologi, mildt klima, relativt lang kystlinje og en lang historie med afregnet landbrug, har vi et bredt udvalg af interessante levesteder, der giver et stimulerende og udfordrende miljø for dem, der ønsker at forfølge forskning på disse områder.

KARRIEREUDSIGTER

Dronningens kandidater høste ekstraordinære fordele. Unikke initiativer som Degree Plus og Forsker Plus styrke vores engagement i beskæftigelsesegnethed, mens innovative lederskab og executive programmer sammen sterling integration med business eksperter hjælper vores studerende får centrale lederstillinger både nationalt og internationalt.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Læs mere

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Minimer