Phd arkitektonisk design (samfundsvidenskab)

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd arkitektonisk design (samfundsvidenskab)

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

God arkitektur omfatter en helhedsorienteret tilgang til design og som følge heraf er miljømæssige strategier, der er indeholdt i bygninger, store udfordringer. De er nødt til at forene de ofte modstridende overvejelser om klima, bygningsfunktion og brugernes forventninger, samtidig med at de er opmærksomme på energirelaterede CO2-emissioner.

Projekter inden for miljødesign afspejler typisk den integrerede karakter af disse strategier og udforsker områder som naturlig ventilation, passiv opvarmning og afkøling, solbeskyttelse, termisk opbevaring af materialer, dagslys og solstrategier og arkitektonisk akustik. Disse er i bund og grund forbundet med arkitekturens tektonik, og der er et stort potentiale for at undersøge mulighederne, hvor disse overlapninger forekommer, fx facadernes miljømæssige præstationer, naturlig ventilation af højhusbygninger mv. Urban design er bekymret for byen som et felt af analyse og intervention.

Forskning i bydesign udforsker det komplekse forhold mellem rumlige og designmæssige spørgsmål og sociale og økonomiske byprocesser. Ph.d.-emner defineres i samarbejde med vejlederne og kan dække mange forskellige aspekter af bydesign, såsom: Historie og teori for bydesign; Public Realm; Bæredygtige byer; Urban Conservation & Revitalization; Innovationsmiljøer og regenerering af havnefronten. Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Denne ph.d. er baseret inden for Det Tekniske Fakultet. Der har været en løbende investering i bygninger og faciliteter. Databehandlingsfaciliteterne (komplet med den software, du har brug for), bygningsteknologilaboratorier og teknisk værksted, digital fabrikations suite og modelfremstillingsværksted vil give dig yderligere værktøjer til undersøgelsesanalyse. Marmont Center for Vedvarende Energi indeholder forskningslaboratorier, der er udstyret med en række teknologier, herunder solceller, solfangere, lysrør, vindmøller og jordkildevarmepumper. Laboratorierne er udstyret med state-of-the-art faciliteter til forskning i passiv køling, varmegenvinding, sol / vind / jord energisystemer, absorptionsteknologi, varmepumpe systemer, ventilationssystemer, indendørs luftkvalitet og termisk komfort. Den bæredygtige forskningsbygning (SRB) er designet til at fungere som eksemplarbygning, der demonstrerer state-of-the-art teknikker til miljømæssigt ansvarlig, bæredygtig konstruktion. Bygningen tilbyder laboratorie-, kontor- og seminarindkvartering og rummene er konfigureret til at understøtte en række forskellige opvarmnings-, køle- og ventilationsstrategier. Integrerede teknologier omfatter fotovoltaik (PV), solvarmeanlæg, vindmøller, kombinerede varmesystemer, lysrør, selvrensende vinduer og regnvandsindsamlingssystemer. Millennium Ecohouse er et miljøvenligt to-etagers fire-værelses hus, finansieret og bygget af David Wilson Homes. Bygningen er integreret med PV, solvarmeanlæg, en vindmølle, kombineret varme og kraft, lysrør, jordkildevarmeåbning og et regnvandssamlingssystem. Det giver mulighed for mere detaljerede undersøgelser under reelle driftsforhold med brugerfeedback. Bygningen blev afsluttet i 2000, men undersøgelsen af ​​udførelsen af ​​bæredygtige teknologier integreret i bygningen er blevet gennemført siden 2001. The Creative Energy Homes Project er et udstillingsvindue for innovative, state-of-the-art energieffektive hjem i fremtiden. Seks boliger bygget på University Park campus vil blive designet til forskellige grader af innovation og fleksibilitet for at muliggøre testning af forskellige aspekter af moderne byggemetoder. Projektet har til formål at stimulere bæredygtige designideer og fremme nye måder at levere overkommelige, miljømæssigt bæredygtige boliger til, som er innovative i deres design. Flere internationale virksomheder, herunder EoN, BASF og Tarmac har ydet finansiering til projektet. Miljøuddannelsescentret (EOEF) - designstudio - er et kompleks af tre en-etagers vinger og en to-etagers blok med en gård i centrum. Konstruktionen af ​​EØF omhandler praktiske spørgsmål, herunder bæredygtighed, lav vedligeholdelse og lav energi. Taget er integreret med 18 kWp PV. Workshopfaciliteterne omfatter en modelfremstillingsanlæg og en digital fabrikationssoftware med 3D-router, 3D-printer og laserskærer.

Forskning support

Støtte til ph.d.-forskerstuderende koordineres gennem Fakultetets forskningsbureau. Hver ph.d.-studerende skal have en hovedadministrator og mindst en ekstra vejleder. Regelmæssige formelle tilsynsmøder, som regel en gang om måneden, finder sted med en eller begge dine vejledere. Vi tilbyder også akademiske postgraduate rådgivere og studerende PGR reps, der er tilgængelige, hvis du har en forespørgsel om procedurer vedrørende forskning, er bekymret over dine fremskridt eller tilgængelige faciliteter. Alle ph.d.-studerende er indskrevet i Det Tekniske Uddannelsesfakultet, dette er et struktureret uddannelsesprogram, der tegner sig for formelle eksterne rammer som Fælles Færdighedserklæring, Forskningsudviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets vejledning. Ingeniør- og Videnskabsforskningsrådet (EPSRC) har anerkendt vores fakultetsprogram som en sektorsledende standard for forskerudvikling og -uddannelse.

Adgangskrav

  • Adgangskrav: 2.1 (eller internationalt ækvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant emne
  • IELTS: 6,0 (ikke mindre end 5,5 i hvert element)
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 2, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Dec. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
4,300 GBP
UK / EU-gebyrer £ 4.300; Internationale gebyrer: £ 16.350
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Dec. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates