Phd arkitektur (videnskab)

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd arkitektur (videnskab)

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på tre år.

Forskning oversigt

Denne ph.d. omhandler arkitekturens kerne, herunder design som forskning og forskning, som understøtter og stimulerer design. Forskning gennemføres samarbejdet på multinationalt plan med industri, ingeniører og andre forskningsgrupper. Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på tre år.

Faciliteter

Der er løbende investeringer i bygninger og faciliteter i fakultetet. Du vil få adgang til computerudstyr (komplet med den software, du har brug for), bygningsteknologilaboratorier og teknisk værksted, digital fabrikations suite og modelfremstillingsværksted vil give dig yderligere værktøjer til undersøgelsesanalyse. Marmont Center for Vedvarende Energi indeholder forskningslaboratorier, der er udstyret med en række teknologier, herunder solceller, solfangere, lysrør, vindmøller og jordkildevarmepumper. Den bæredygtige forskningsbygning (SRB) er designet til at fungere som eksemplarbygning, der demonstrerer state-of-the-art teknikker til miljømæssigt ansvarlig, bæredygtig konstruktion. Bygningen tilbyder laboratorie-, kontor- og seminarindkvartering og rummene er konfigureret til at understøtte en række forskellige opvarmnings-, køle- og ventilationsstrategier. Integrerede teknologier omfatter fotovoltaik (PV), solvarmeanlæg, vindmøller, kombinerede varmesystemer, lysrør, selvrensende vinduer og regnvandsindsamlingssystemer. The Creative Energy Homes Project er et udstillingsvindue for innovative, state-of-the-art energieffektive hjem i fremtiden. Seks boliger bygget på University Park campus vil blive designet til forskellige grader af innovation og fleksibilitet for at muliggøre testning af forskellige aspekter af moderne byggemetoder. Projektet har til formål at stimulere bæredygtige designideer og fremme nye måder at levere overkommelige, miljømæssigt bæredygtige boliger til, som er innovative i deres design. Flere internationale virksomheder, herunder E: ON, BASF og Tarmac har ydet finansiering til projektet. Miljøuddannelsescentret (EOEF) - designstudio - er et kompleks af tre en-etagers vinger og en to-etagers blok med en gård i centrum. Konstruktionen af ​​EØF omhandler praktiske spørgsmål, herunder bæredygtighed, lav vedligeholdelse og lav energi. Taget er integreret med 18 kWp PV. Workshopfaciliteterne omfatter en modelfremstillingsanlæg og en digital fabrikationssoftware med 3D-router, 3D-printer og laserskærer.

Forskning support

Støtte til ph.d.-forskerstuderende koordineres gennem Fakultetets forskningsbureau. Hver ph.d.-studerende skal have en hovedadministrator og mindst en ekstra vejleder. Regelmæssige formelle tilsynsmøder, som regel en gang om måneden, finder sted med en eller begge dine vejledere. Vi tilbyder også akademiske postgraduate rådgivere og studerende PGR reps, der er tilgængelige, hvis du har en forespørgsel om procedurer vedrørende forskning, er bekymret over dine fremskridt eller tilgængelige faciliteter. Alle ph.d.-studerende er indskrevet i Det Tekniske Uddannelsesfakultet, dette er et struktureret uddannelsesprogram, der tegner sig for formelle eksterne rammer som Fælles Færdighedserklæring, Forskningsudviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets vejledning. Ingeniør- og Videnskabsforskningsrådet (EPSRC) har anerkendt vores fakultetsprogram som en sektorledende standard for forskerudvikling og -uddannelse.

Adgangskrav

  • Adgangskrav: 2.1 (eller internationalt ækvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant emne
  • IELTS: 6,0 (ikke mindre end 5,5 i hvert element)
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 2, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Dec. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
4,300 GBP
UK / EU-gebyrer £ 4.300; Internationale gebyrer: £ 21.060
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Dec. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates