Phd bæredygtig energiteknologi

Generelt

Program beskrivelse

Områder omfattet omfatter:

 • Kombinerede varmekraftanlæg
 • Kølingsteknologier
 • Varmekraftcykluser
 • energilagring
 • Øbyer / smarte byer
 • Bæredygtige byggematerialer
 • Køretøjer, transport og forureningskontrol
 • Solcelleanlæg; Solenergi systemer (f.eks. Soldrevet køling); Vindenergi
 • Solvand afsaltningssystemer
 • Bæredygtig affaldshåndtering og bortskaffelse
 • Rene teknologier til fossile brændstoffer og kulstofindsamling

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element).

Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Du vil have adgang til computerudstyr, komplet med den software, du skal bruge, bygningsteknologilaboratorier og teknisk værksted, digital fabrikations suite og modelfremstillingsværksted vil give dig yderligere værktøjer til undersøgelsesanalyse.

Marmont Center for Vedvarende Energi indeholder forskningslaboratorier, der er udstyret med en række teknologier, herunder solceller, solfangere, lysrør, vindmøller og jordkildevarmepumper. Den bæredygtige forskningsbygning (SRB) er designet til at fungere som eksemplarbygning, der demonstrerer state-of-the-art teknikker til miljømæssigt ansvarlig, bæredygtig konstruktion.

Bygningen tilbyder laboratorie-, kontor- og seminarindkvartering og rummene er konfigureret til at understøtte en række forskellige opvarmnings-, køle- og ventilationsstrategier. Integrerede teknologier omfatter fotovoltaik (PV), solvarmeanlæg, vindmøller, kombinerede varmesystemer, lysrør, selvrensende vinduer og regnvandsindsamlingssystemer.

The Creative Energy Homes Project er et udstillingsvindue for innovative, state-of-the-art energieffektive hjem i fremtiden. Seks boliger bygget på University Park Campus vil blive designet til forskellige grader af innovation og fleksibilitet for at muliggøre test af forskellige aspekter af moderne byggemetoder. Projektet har til formål at stimulere bæredygtige designideer og fremme nye måder at levere overkommelige, miljømæssigt bæredygtige boliger til, som er innovative i deres design.

Flere internationale virksomheder, herunder EOn, BASF og Tarmac har ydet finansiering til projektet. Miljøuddannelsescentret (EOEF) - designstudio - er et kompleks af tre en-etagers vinger og en to-etagers blok med en gård i centrum. Konstruktionen af ​​EØF omhandler praktiske spørgsmål, herunder bæredygtighed, lav vedligeholdelse og lav energi. Taget er integreret med 18 kWp PV.

Fakultetets værksted omfatter en modelfremstillingsanlæg og en digital fabrikations suite med 3D-router, 3D printer og laserskærer.

Forskning support

Støtte til ph.d.-forskerstuderende koordineres gennem Fakultetets forskningsbureau. Hver ph.d.-studerende skal have en hovedadministrator og mindst en ekstra vejleder. Regelmæssige formelle tilsynsmøder, som regel en gang om måneden, finder sted med en eller begge dine vejledere.

Vi tilbyder også akademiske postgraduate rådgivere og studerende PGR reps, der er tilgængelige, hvis du har en forespørgsel om procedurer vedrørende forskning, er bekymret over dine fremskridt eller tilgængelige faciliteter. Alle ph.d.-studerende er indskrevet i Det Tekniske Uddannelsesfakultet, dette er et struktureret uddannelsesprogram, der tegner sig for formelle eksterne rammer som Fælles Færdighedserklæring, Forskningsudviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets vejledning.

Ingeniør- og Videnskabsforskningsrådet (EPSRC) har anerkendt vores fakultetsprogram som en sektorsledende standard for forskerudvikling og -uddannelse. Fakultetet har gode forbindelser til industrien og vil sikre, at du udvikler overførbare færdigheder, der vil være til gavn i en række karriere. Du vil også have adgang til Graduate School's Researcher Development Program.

Adgangskrav

 • Adgangskrav: 2.1 (eller internationalt ækvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant emne
 • IELTS: 6,0 (ikke mindre end 5,5 i hvert element)
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Minimer
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mere Mindre