Phd bygningsteknologi

Generelt

Program beskrivelse

Emner omfattet af dette forskningsområde omfatter:

 • Lav / nul kulstof bygninger
 • øko-bygninger; Varmegenvindingssystemer
 • Computer modellering og bygningsfysik
 • akustik
 • belysning
 • Varmeoverførsel og 2-faset flow
 • Bygningstjenester (fx opvarmning, køling, klimaanlæg)
 • Indendørs miljøkvalitet (f.eks. Termisk komfort og luftkvalitet)
 • Ventillation / naturlig ventillation
 • Termisk modellering
 • Efter belægning evaluering
 • biomimetik

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Studerende er udstyret med yderligere værktøjer til undersøgelsesanalyse, herunder computerfaciliteter (med al den software, du har brug for), laboratorieteknologier og tekniske workshops, en digital fabrikationssoftware og modelfremstillingsværksted.

Marmont Center for vedvarende energi huser forskningslaboratorier, der er udstyret med teknologier, herunder solceller, solfangere, lysrør, vindmøller og jordkildepumpevarmer. Den bæredygtige forskningsbygning (SRB) er designet til at fungere som eksemplarisk bygning, der demonstrerer state-of-the-art teknikker til bæredygtig og miljømæssig forsvarlig konstruktion. Du vil også drage fordel af brugen af ​​laboratorium, kontor, seminar og indkvartering, der er konfigureret til at understøtte en række forskellige opvarmnings-, køle- og ventilationsstrategier. Integrerede teknologier omfatter solceller, solvarmeanlæg, vindmøller, kombinerede varmesystemer, lysrør, selvrensende vinduer og regnvandssystemer.

Creative Energy Home-projektet er et fremtrædende innovativt, state-of-the-art energieffektivt hjem for fremtiden. Projektet har til formål at stimulere bæredygtige designideer og fremme nye måder at levere overkommelige, miljømæssigt bæredygtige boliger til, som er innoveret i deres design. Flere internationale virksomheder, herunder EoN, BASF og Tarmac har ydet finansiering til projektet.

Workshop faciliteter omfatter en model-making facilitet og digital fabrikation suite med 3D-router, 3D printer og laserskærer.

Forskning support

Støtte til ph.d.-forskerstuderende koordineres gennem Fakultetets forskningsbureau. Hver ph.d.-studerende skal have en hovedadministrator og mindst en ekstra vejleder. Regelmæssige formelle tilsynsmøder, som regel en gang om måneden, finder sted med en eller begge dine vejledere. Vi tilbyder også akademiske postgraduate rådgivere og studerende PGR reps, der er tilgængelige, hvis du har en forespørgsel om procedurer vedrørende forskning, er bekymret over dine fremskridt eller tilgængelige faciliteter.

Alle ph.d.-studerende er indskrevet i Det Tekniske Uddannelsesfakultet, dette er et struktureret uddannelsesprogram, der tegner sig for formelle eksterne rammer som Fælles Færdighedserklæring, Forskningsudviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets vejledning. Ingeniør- og Videnskabsforskningsrådet (EPSRC) har anerkendt vores fakultetsprogram som en sektorsledende standard for forskerudvikling og -uddannelse.

Fakultetet har gode forbindelser til industrien og vil sikre, at du udvikler overførbare færdigheder, der vil være til gavn i en række karriere. Du vil også have adgang til Graduate School's Researcher Development Program.

Adgangskrav

 • Adgangskrav: 2.1 (eller internationalt ækvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant emne
 • IELTS: 6,0 (ikke mindre end 5,5 i hvert element)
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Minimer
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mere Mindre