Phd civilingeniør

Generelt

Program beskrivelse

Forskningsemner inden for civilingeniør kan baseres på strukturer, geoteknologi, væskemekanik, transport, GPS-opmåling, vejmaterialer og mange andre aspekter.

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Der er omfattende faciliteter til rådighed for ph.d.-forskerstuderende på tværs af de to forskningsafdelinger, herunder dem i Pavement Research Building, Nottingham Geospatial Institute og Nottingham Center for Geomechanics.

Pavement Research Building er et specialbygget £ 2,4m center for forskning og udvikling inden for alle områder af fortoveteknik; design, ydeevne, vedligeholdelse og materialer. Det indeholder laboratorier til testning af asfalt, beton, bitumen, aggregater, genbrug og andre belægningsmaterialer samt flydende fortove.

Nottingham Geospatial Institute er et stort tværfagligt forskningscenter med faciliteter, der dækker geoinformatik og datamodellering, geospatial intelligence, interoperabilitet og standarder, lokationsbaserede tjenester og semantik, ræsonnement og kognition.

Nottingham Center for Geomekanik (NCG) er et tværfagligt forskningscenter, der samler ekspertise fra civil-, materiale- og minedriftsteknik og også matematik til løsning af alle former for jordbund og stenrelaterede problemer inden for ingeniørdesign og konstruktion.

Der er to laboratorier, der udgør nøgleelementerne til NCG. Dette er laboratoriet for jordmekanik - til at teste 'bløde' jordpartikelmaterialer, primært jord og granulære materialer og laboratoriet for stenmekanik - til testning af sten sammen med materialer, der anvendes til støtte for stenudgravninger.

Udstyret med en række moderne eksperimentelle faciliteter er laboratorierne ansvarlige for at støtte forskningsaktiviteter, der giver uddannelse til både bachelor- og postgraduate studerende og som grundlag for erhvervsmæssig test og rådgivning til industrien.

Forskning support

Støtte til ph.d.-forskerstuderende koordineres gennem Fakultetets forskningsbureau. Hver ph.d.-studerende skal have en hovedadministrator og mindst en ekstra vejleder. Regelmæssige formelle tilsynsmøder, som regel en gang om måneden, finder sted med en eller begge dine vejledere.

Vi tilbyder også akademiske postgraduate rådgivere og studerende PGR reps, der er tilgængelige, hvis du har en forespørgsel om procedurer vedrørende forskning, er bekymret over dine fremskridt eller tilgængelige faciliteter.

Alle ph.d.-studerende er indskrevet i Det Tekniske Uddannelsesfakultet, dette er et struktureret uddannelsesprogram, der tegner sig for formelle eksterne rammer som Fælles Færdighedserklæring, Forskningsudviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets vejledning. Ingeniør- og Videnskabsforskningsrådet (EPSRC) har anerkendt vores fakultetsprogram som en sektorsledende standard for forskerudvikling og -uddannelse.

Adgangskrav

Adgangskrav: 2.1 (eller internationalt ækvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant emne IELTS: 6,0 (ikke mindre end 5,5 i hvert element)

Senest opdateret Nov 2017

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Minimer
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mere Mindre