Forskning involveret kan dække en række discipliner, herunder geospatial engineering og overvågning; fotogrammetri og remote sensing; teknologien og anvendelserne af satellitnavigationssystemer, såsom GPS og Galileo; integreret positionering teknologi; miljømæssig og atmosfærisk overvågning fysisk og rum geodesi.

Denne ph.d. er baseret i Nottingham Geospatial Institute (NGI).

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

NGI er et førende tværfagligt forsknings- og undervisningsinstitut med speciale i rumlig og lokationsbaseret videnskab og teknik, der anvender teknologierne for satellitpositionering, fjernmålingssystemer og integrerede sensorteknologier.

NGI er anbragt i en specialbygget anlæg med en bred vifte af moderne udstyr, der giver adgang til de nyeste teknologier og engagement i førende forskning, for eksempel:

 • GNSS
 • integrerede sensorer
 • fotogrammetri og laser scanning
 • lokationsbaserede tjenester
 • remote sensing
 • deformation overvågning
 • geospatial engineering og intelligence
 • rumlig datainfrastruktur
 • allestedsnærværende positionering og autonome systemer

Forskning support

Støtte til ph.d.-forskerstuderende koordineres gennem Fakultetets forskningsbureau. Hver ph.d.-studerende skal have en hovedadministrator og mindst en ekstra vejleder. Regelmæssige formelle tilsynsmøder, som regel en gang om måneden, finder sted med en eller begge dine vejledere.

Vi tilbyder også akademiske postgraduate rådgivere og studerende PGR reps er tilgængelige, hvis du har en forespørgsel om procedurer vedrørende forskning, er bekymret over dine fremskridt eller de tilgængelige faciliteter.

Alle ph.d.-studerende er indskrevet i Det Tekniske Uddannelsesfakultet, dette er et struktureret uddannelsesprogram, der trækker på formelle eksterne rammer som Fælles Færdighedserklæring, Forskningsudviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets vejledning.

Ingeniør- og Videnskabsforskningsrådet (EPSRC) har anerkendt vores fakultetsprogram som en sektorsledende standard for forskerudvikling og -uddannelse.

Adgangskrav

 • Adgangskrav: 2.1 (eller internationalt ækvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant emne
 • IELTS: 6,0 (ikke mindre end 5,5 i hvert element)
Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurser fra The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Dec 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
4,350
UK / EU-gebyrer £ 4.300; Internationale gebyrer: £ 21.060
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Dec 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Apr. 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Juni 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Dec 2019

Feb 2020

Apr. 2020

Juni 2020