Phd erhvervsøkonomi og ledelse (engelsk)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

Phd erhvervsøkonomi og ledelse (engelsk)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Ph.d.-økonomi og ledelse (engelsk)

I den gren af ​​Erhvervsøkonomi og Ledelse, er forskningsaktiviteter ph.d.-studerende med fokus på emner som de nye teorier om økonomisk organisation; nye retninger i målingen af ​​virksomhedernes resultater; forretningsstrategi i europæisk sammenhæng; virkningerne af globaliseringen på god forretningsskik; omstrukturering og revitalisering af selskaber; innovation og finansiel strategi multinationale virksomheder; samarbejdsformer i det internationale erhvervsmiljø; joint multinationale selskaber; ledelse af selskaber og andre, beslægtede, forhold. Strukturen af ​​programmet er som følger:Blok A: Fælles for hele skolen:

  • Økonomi (mikroøkonomi-makroøkonomi)Blok B1: Branch obligatoriske fag:

  • Forskning Metoder til Managers
  • Statistiske metoder for videnskabelig forskning *
  • Kvantitative Instrumenter til økonomisk analyse *


* Ph.d. studerende vælger en af ​​de to emner på anbefaling af en vejleder og ifølge hans / hendes speciale.


Blok B2: Branch obligatorisk emne:

  • Erhvervsøkonomi *
  • Management for fremtiden *
  • Forbrugeradfærd *


* Ph.d. studerende vælger en af ​​de tre emner på anbefaling af en vejleder og ifølge hans / hendes speciale.Blok C: Valgfrie emner

Efter diskussion med hans / hendes tilsynsførende vælger doktoranden andre emner, der er nødvendige for doktorsafhandlingen (se listen over akkrediterede fag til ph.d.-studie).

Indstillinger kan muligvis udvides til andre kurser fra menuen gratis valgfag kurser akkrediteret til ph.d.-studie ved University of Economics i Prag.

Optagelse på en ph.d. Study

Programmet er betinget af korrekt gennemførelse af undersøgelser i en Masters' Study Programme. The Master 's Diplom skal anerkendes i Tjekkiet

Udenlandske studerende, der ønsker at studere i et program i et andet land end tjekkisk ( "Program for Udlændinge") sprog skal betale en studieafgift. Dette gebyr er 5000 € om året. Denne form for undersøgelse er en afstand program, som betyder, at de studerende kommer til konsultationer på et tidspunkt aftalt med deres vejledere, men er ikke forpligtet til at deltage i foredrag og seminarer dagligt. Ikke desto mindre må de komme til at sidde eksamener. Studerende kan studere, sidde eksaminer, samt skrive og forsvare deres ph.d.-afhandling, på et fremmedsprog. Standarden længde undersøgelsen er 3 år. Studerende er ikke berettiget til stipendier eller boliger.

Udenlandske studerende i uddannelserne i tjekkisk ( "det tjekkiske program") betaler ikke gebyrer og kan gives et stipendium i perioden, der ikke overstiger den standard studietid. Dekanen for fakultetet vil sætte det beløb, der skal tildeles for stipendium. De kan søge om boliger (med forbehold for kapaciteten af ​​sovesalene).

Også, de studerende, der har fået et stipendium fra den tjekkiske regering ikke betale gebyrer og kan modtage boliger.

Optagelse på Ph.d. er betinget af en vellykket undergår universitetets optagelsesprocedure. Den endelige afgørelse ligger hos dekanen for fakultetet for de respektive ph.d.-program med behørigt hensyn til succes i optagelsesprøven, samt undervisning kapacitet fakultetet. Hvis en ansøger ikke er blevet optaget kun på grund af den utilstrækkelige undervisning kapacitet på fakultetet, eksamensresultatet er gyldige i et år efter den dato, hvor undersøgelsen blev taget.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 4, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
5,000 EUR
om året på engelsk; fri i Czech
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague, Prague
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Prague, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen