Phd I økonomi

Lingnan University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd I økonomi

Lingnan University

Ph.d. i økonomi

Varighed: 3 eller 4 år (fuld tid) Sted: Hong Kong med 12 regulære akademiske personale, Økonomisk Afdeling er stor ved Lingnan standarder. Dens medlemmer alle hold ph.d. fra de bedste universiteter internationalt, og nu tæller med verdenskendte professor Avinash Dixit fra Princeton University som sin Distinguished Adjungeret professor (tilbringe perioder på 6 til 8 uger med os årligt). Department of Economics har stansning over sin vægt på forskning siden bliver bedømt blandt de øverste 2 højeste økonomiske fakulteter i Hong Kong i den seneste Research Assessment Exercise (2006) foretaget af Hongkongs regering, med en enorm 94,13% score mod et gennemsnit 76,72 % i Business and Economics i Hong Kongs universiteter generelt. Lige så vigtigt for vores forskning studerende, Institut er vært for en konstant streng af top forskere fra hele verden til korte besøg og seminarer.

Med støtte fra den største nogensinde politik forskningsbevilling fra Hong Kongs RGC, vores Økonomisk Afdeling var først i Hong Kong for at iværksætte en grundig forskningsindsats på determinanter for International Financial Centre og finansiel aktivitet i Hong Kong og i regionen, og har betydelig forskning, industri og politik dybde på tværs af alle områder af finansiering. I samarbejde med sin søster Institut for Finansiering og forsikring, har denne indsats nu har ført til oprettelsen af ​​en International Finance Research Institute, baseret på Lingnan, men at samle ekspertise fra associerede virksomheder i industrien og i den akademiske verden lokalt og internationalt. Den Økonomisk Afdeling forskning og ekspertise spænde brede områder af økonomisk teori og empirisk og politisk arbejde - i international økonomi, finans og handel, konkurrencepolitik, arbejdsmarkeder, boliger og sundhedspolitik, aldring problemer og befolkningens økonomi. Publikationerne fra de ansatte i Økonomisk Afdeling har optrådt i de førende tidsskrifter i økonomi og finansiering, såsom Econometrica, Journal of Financial Economics, Journal of Financial og kvantitativ analyse, Journal of Economic Theory, Review of Economic Studies, International Economic Review, Economic Journal, Det Europæiske Økonomiske Review, Journal of Public Economics, Journal of Development Economics, og Journal of International Economics .

Anvendelsesmetoder

Ansøgere kan søge optagelse på ph.d.-uddannelsen på to måder som følger:

1. Ansøg om ph.d.-programmer via Hongkong Ph.d. Fellowship Scheme (HKPFS)

Lingnan er en af ​​de universiteter, der kan nominere strålende ansøgere til Fellowship ydes af Rådet Research Grants (RGC) gennem HKPFS. Hver Fellowship fået tildelt vil blive forsynet med HK $ 240000 / år (HK $ 20000 / måned) og en konference / forskningsmæssig rejsegodtgørelse på op til HK $ 10,000 / år i højst 3 år. (US $ 1 = HK $ 7,8).

Ansøgning om optagelse gennem denne ordning er nu inviteret. For at ansøge om optagelse, bedes du foretage en første ansøgning på RGC's Adgangssystem på www.rgc.edu.hk/hkphd i perioden 1. september til 1. december 2017 (Hongkong Tid 12:00) . Hver ansøger vil blive tildelt et referencenummer. Ansøgeren skal derefter indsende en fuld ansøgning direkte til Lingnans elektroniske system på www.ln.edu.hk/admissions/applyonline senest den 3. december 2017 . Sene ansøgninger vil ikke blive behandlet.

2. Ansøg om ph.d.-programmer direkte

Ansøgere kan søge om optagelse til ph.d.-uddannelsen ved på universitetet direkte. Fuldtids studerende vil normalt være forsynet med Postgraduate stipendier. Postgraduate Studentship for en ph.d.-studerende vil være HK $ 16.390 / month * (sats underlagt anmeldelse).
* Skal hæves til HK $ 16.720 / måned efter bekræftelse af kandidatur.

Universitetet inviterer ansøgninger fra 1. november 2017 til 26. januar 2018 . Ansøgere kan ansøge online ved www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. For yderligere oplysninger, besøg venligst www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Generelle adgangskrav

  1. En ansøger om optagelse til kandidatur for graden af ​​ph.d. bør normalt:
  • en. holde en kandidatgrad tildeles af en videregående uddannelsesinstitution anerkendt til dette formål af universitetet; eller
  • b.. have en relevant bacheloruddannelse med første eller anden klasse æresbevisninger eller en tilsvarende standard, og har registreret i et studieprogram for en kandidatgrad på en anerkendt videregående uddannelsesinstitution i mindst et år og have bevis for forskning præstation; eller
  • c. har opnået tilsvarende kvalifikationer af a) eller b) ovenfor; eller
  • d. har givet tilfredsstillende dokumentation for akademiske og faglige opnåelse.

Bemærk: Første grad kandidater med dokumenteret forskning kvalifikationer eller erfaring kan blive optaget direkte til ph.d.-studier kun under særlige omstændigheder. Normalt vil en kandidat uden en kandidatgrad ville ikke blive optaget til ph.d.-studier, og han / hun skal lade sig registrere som en MPhil studerende i første instans.

  1. I tillæg til ovenstående, en ansøger, hvis grad ikke er fra en videregående institution i Hong Kong eller en engelsk-talende land skal opnå et minimum score på 550 (papir-baseret test) eller 213 (computer-baseret test) eller 79 (Internet -baseret test) i testen af ​​engelsk som fremmedsprog (TOEFL), eller et band score på 6,5 eller derover i International English Language Testing System (IELTS), eller en tilsvarende score i en anerkendt test, eller tilsvarende kvalifikationer til bevise hans / hendes sprogkundskaber, der vil blive behandlet fra sag til sag-basis. Ansøgere skal opfylde yderligere krav, hvis nogen, der fastsættes af de programmer, som de søger om optagelse.
  2. For optagelse til Lingnan ph.d.-programmer via HKPFS, fastsatte den RGC at en ansøger fra et ikke engelsk-talende universitet, medmindre han / hun giver bevis for, at engelsk er undervisningssproget for alle kurser for indgangen kvalifikation (r) i hans / hendes foreslåede ph.d.-uddannelse (r), han / hun er forpligtet til at vedhæfte score resultaterne af TOEFL eller IELTS i ph.d.-programmet. Dette krav (obligatorisk indsendelse af TOEFL / IELTS score resultater) kan fritages for ansøgere, hvis forslag ph.d. studier er specifikt i ikke-engelsk medie, fx kinesisk. Sagsøgerne har imidlertid stadig nødt til at opfylde de sproglige krav på universitetet som angivet i punkt 2 ovenfor.

Programmets specifikke adgangskrav

I stedet for de TOEFL og IELTS score, kan en ansøger indsende resultater fra Scholastic Aptitude Test (SAT), GRE, GMAT, medlem af Institut for Linguists (MIL), eller kollegiet engelske Test (CET) i Folkerepublikken Kina, eller tilsvarende kvalifikationer for at bevise hans / hendes sprogkundskaber, der vil blive behandlet fra sag til sag.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 8, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen