Read the Official Description

Ph.D. i økonomi

Hovedformålet med ph.d. i økonomi er at yde en uddannelse i forberedelse til en stilling i et erhverv, der kræver et højt teknisk og videnskabeligt kvalifikationsniveau, samtidig med at kandidater kan forfølge en international karriere inden for økonomi.

Target


Dem, der søger en avanceret uddannelse, og som ønsker at udføre forskning inden for økonomi som forberedelse til en højt kvalificeret rolle i den offentlige sektor eller den private sektor. En sådan holdning omfatter universitetsundervisning og forskning, ledelse og ledelse af nationale og internationale organisationer, rådgivning, uddannelse og forskningsprojekter og studier. .

Hvorfor vælge ISEG?


Den videnskabelige forskning, der finder sted i ISEG-forskningscentrene, er et vigtigt element i den videnskabelige støtte til dette program med vægt på økonomi (UECE) og anvendt matematik (CEMAPRE). Det er disse forskningscentre, der er vært for ph.d.-studerende.

Indgangsvilkår og udvælgelseskriterier stærk>


Ansøgninger er velkomne fra kandidater fra ISEG Masters i økonomi, eller en tilsvarende Masters. Ansøgere, der har en kandidat eller tilsvarende grad i et andet felt, kan indrømmes, men først efter at have bestået for pensum i 1. semester af ISEG-masterne i økonomi. Udvælgelsen af ​​kandidater er lavet af Ph.d.-programmets videnskabelige bestyrelse, baseret på følgende kriterier: Masters og respektive slutkursus; Bachelorer og respektive afsluttende karakter Videnskabelig læseplan og relevant erhvervserfaring.

Studietemaer


For ph.d.-uddannelsen i økonomi studeres fag af økonomisk karakter til et avanceret niveau (makro og mikroøkonomi) samt deres anvendelse ved hjælp af matematiske, statistiske og økonometriske metoder. .


På samme tid som ansøgningen eller efter tilmelding kan kandidaten søge stipendium fra Stiftelsen for Videnskab og Teknologi, hvis ansøgningsfrister er forenelige med dem, der er tilmeldt programmet.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by ISEG - Lisbon School of Economics & Management »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
7,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date