Read the Official Description

Vores program sigter mod at tiltrække de allerbedste studerende i økonomi og finansiering. Vores forpligtelse er at uddanne vores ph.d.-studerende til at blive højt kvalificerede uafhængige forskere. Vores ph.d. kandidater er bekendt med state-of-the-art af både teoretiske og empiriske værktøjer i økonomi og finansiering. De er i stand til at rykke grænserne for forskning og give evidensbaserede politiske anbefalinger.

Nova SBE Ph.d. kandidater passer systematisk positioner i konkurrencedygtige internationale akademiske og forskningsinstitutioner. Vores studerende er også parat til at udfylde topstillinger i erhvervsvirksomheder, finansielle institutioner og statslige organisationer.

Ved at vælge vores ph.d.-program, du bliver et vigtigt led i en spændende forskningsmiljø. Hos Nova SBE, fremmer vi inddragelsen af ​​vores ph.d.-kandidater i forskningsprojekter af vores fakultet, da vi mener, at kvaliteten af ​​vores ph.d.-uddannelse, og at vores forskning er intimt forbundet.

Nova SBE har en høj grad af internationalisering, der afspejler i forskningspublikationer, co-forfatterskaber, og integration i top forskningsnetværk. I de sidste fem år offentliggjorde School 402 artikler i internationale censurerede tidsskrifter plus 33 FT45 artikler, i en bred vifte af fagområder i økonomi og finansiering. Nova SBE vært ugentlige seminarer med inviterede talere fra nordamerikanske og europæiske top afdelinger, der giver de studerende mulighed for at interagere med aktive internationale forskere. Den nuværende Nova SBE fakultet omfatter 27 internationale medlemmer, fra 15 forskellige nationaliteter, er uddannet i de meget bedste universiteter. Nova SBE har en uopsigelighed-track-system og rekrutter på det internationale marked forsker job på et systematisk grundlag.

Vær med Nova SBE er også et pas til den spændende oplevelse af at leve i Lissabon, hvor et fantastisk klima skærer unik historie og stor gæstfrihed.

Akademisk Struktur

Programmet varer fire år, og er designet til at tage op studerende efter udløbet af en Master of Science eller tilsvarende etårig pre-erfaring kandidatgrad i økonomi, finansiering, ledelse og beslægtede områder. De første to år udgør kursusaktiviteter del af programmet, mens de sidste to af dem der er dedikeret til forskning. Som i det andet år, de studerende deltage og præsentere deres forskning i gang i den ugentlige ph.d. Research Workshop. Studerende forventes også at deltage i Nova SBE forsknings- seminarer på regelmæssig basis.

Hele programmet er leveret på engelsk.

Krav til at passere det første år:

 • Færdiggørelse alle kurser.
 • 'Ph.d. Pass' klasse på alle tre omfattende eksamener. Kursus kvaliteter vil blive taget i betragtning i marginale tilfælde.
 • Passing klasse i sommeren papir (overvåges og sorteres af et medlem af fakultetet).

Krav til at passere det andet år:

 • Passing alle kurser.
 • 'Ph.d. Pass' klasse i feltet eksamen.
 • Deltagelse og deltage i ph.d. Research Workshop.
 • Deltagelse Nova SBE forskningsseminarer.

Bemærk: I begyndelsen af ​​det andet år, skal eleverne identificere et medlem af fakultetet, der indvilliger i at fungere som ph.d. vejleder.

Krav til de resterende år indtil afslutningen af ​​ph.d.:

 • Deltagelse og deltage i ph.d. Research Workshop.
 • Deltagelse Nova SBE forskningsseminarer.
 • Passing den årlige vurdering.

Endelig krav om indgåelse af ph.d.:

Færdiggørelse tre forskningsartikler, der er (hver en) publicerbare i et velrenommeret internationalt tidsskrift.

Eleverne opfordres til at:

 • Præsentere deres arbejde i internationale konferencer fra 2. år af deres ph.d.-forløb
 • Deltag jobmarked konferencer i løbet af deres sidste år i programmet. Studerende, der ønsker at være på arbejdsmarkedet, bør indhente deres vejleder og informerer Program Director inden oktober deres sidste år i programmet. De bør have deres pakker klar inden da. Mock interviews er typisk organiseret i december.
 • Interne midler til rådighed til ovennævnte formål efter indstilling fra vejleder og endelig godkendelse af ph.d.-programmet direktør.

Ansøgninger og Indlæggelser

Ansøgere skal holde en kandidatgrad diplom i økonomi, finans, eller beslægtede områder, og bør have en høj grad af kompetence i engelsk. Hvis du ikke har en masteruddannelse, men forventer at få det inden juni 2017 kan din ansøgning om fællesskabet også overvejes.

Følgende dokumentation er nødvendig:

 • Curriculum Vitae;
 • Udskrift af registreringer af bachelor-og kandidatniveau grader med komplet liste over kurser og kvaliteter. Ansøgere, der endnu ikke har afsluttet deres kandidatuddannelse skal give bevis for tilmelding med, hvis de er tilgængelige, den fulde liste over opnåede karakterer til dato;
 • Anbefalinger i form af to skrivelser af reference, som bør sendes direkte af dommere (som forklaret i de online påføringsvejledning rådighed på ansøgningen platform);
 • Opgørelse af formål - herunder områder af interesse og potentielle vejledere;
 • Certificate of resultater for GRE (Graduate Records af Examination) eller GMAT (Graduate Management Admission Test). Ansøgere, der har eller vil snarest holde, en Nova SBE kandidatuddannelse er ikke forpligtet til at indsende GRE resultater;
Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Nova School of Business and Economics »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
- Per år. Gebyrer kan reduceres op til 90%, afhængigt af den akademiske fortjeneste kandidaten. Akademisk fortjeneste er defineret ved analyse af resultater i forhold til de krav, programmet for hvert år.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date