Den Singapore Management University (SMU) PhD i økonomi uddanner forskere til at gøre grundig forskning og analyse i økonomi. Det er et meget selektivt og omhyggeligt planlagt program leveret af et team af internationalt anerkendte professorer, der aktivt beskæftiger sig med forskning ved grænserne for økonomikendskab, og som er dedikeret til at undervise og træne næste generation af økonomiforskere og tænkere, lærere og politik beslutningstagere.

Vores kandidater fortsætter ofte med at blive professorer på universiteter, hvor de arbejder for at udvide og formidle viden om vores økonomier. Mange kandidater også gå på at arbejde i industrien, den offentlige sektor, og i internationale organisationer, hvor de gælder deres økonomi viden og forskningskapacitet at forbedre den økonomiske tilstand af deres virksomheder, industrier, lande og verden.

SMU School of Economics er globalt anerkendt som et førende forskningscenter. I Tilburg Universitets 'Top 100 Economics Schools Research Ranking', der er baseret på publikationer i førende tidsskrifter mellem 2011 og 2015, blev det placeret som nummer to i Asien og blandt de top 60 i verden. I økonomiets underdisciplin er den placeret i top 5 globalt.

Brede forskningsstyrker omfatter økonometri; Game Theory, Social Choice & Mechanism Design; makroøkonomi; Sundhedsøkonomi; Industriel Organisation; International handel; Arbejdskraft, menneskelig kapital og uddannelse; og fast ejendom og byøkonomi.

PhD i økonomi Uddannelsens opbygning

Ph.d. i økonomi er en fuldtids-program, med en maksimal kandidatur fem år. I de første to års studier, vil de studerende tilmelde sig intensive kurser til at bygge deres forskning dybde og bredde. De kursusaktiviteter er at forberede eleverne til afhandling forskning. Studerende er forpligtet til at sidde i en ph.d. Qualifying Examination (QE) for at vurdere deres beherskelse af grundlæggende begreber og teorier. På en vellykket afslutning af QE, vil den studerende være klar til at gå i gang med afhandlingen, som er baseret på original, uafhængig forskning.

Framework

Som led i programmet er der en ph.d.-afhandling. Det omfatter:

Mundtlig Forsvar af afhandling forslag
Dette er en mundtlig præsentation af det foreslåede emne til en afhandling udvalg. En skriftlig afhandling forslag skal indsendes inden præsentationen. En vejleder, med ekspertise i det valgte emne, vil blive udpeget. Han eller hun vejleder og mentorer den studerende gennem hele afhandlingen arbejde.

Mundtlig forsvar og Afslutning af ph.d.-afhandling
Dette er en mundtlig præsentation af den skriftlige afhandling rapport til udvalget. Efter eventuel revision (er) til rapporten og efter opfyldelsen af ​​alle nødvendige krav, vil udvalget anbefale til universitetet om tildeling af ph.d.-graden.

Adgangskrav

 • Mindst en god bachelorgrad. En kandidatuddannelse er nyttig, men ikke påkrævet. Ansøgere skal have en stærk matematisk baggrund, ideelt herunder multivariable calculus (typisk dækket over to kurser af calculus på bachelor-niveau), reel analyse, mellemniveau lineær algebra, og et stærkt fundament i sandsynlighed og statistik.
 • God GRE eller GMAT resultater.
 • God TOEFL eller IELTS score (for ansøgere, hvis undervisningssprog på bachelor- / kandidatniveau ikke var på engelsk).

Ph.d.-studerende 'Professional Development

Eleverne er også faglig uddannelse. Disse omfatter undervisning, engelsk kommunikation og præsentationsteknik, samt karriereudvikling workshops såsom interview forberedelse. Desuden har de studerende også muligheder for at dele deres forskningsbidrag med den internationale forskningsverden gennem velrenommerede referee forskningskonferencer, i Singapore og i udlandet. SMU yder støtte til vores studerende til at deltage i sådanne konferencer.

Scolarships

Stipendier til rådighed

Singapore Management University (SMU) Ph.d.-programmer: Forskning Excellence på tværs af Management, Social Science & Computing

Et førende universitet i Asien, Singapore Management University (SMU) er kendt internationalt for sin verdensklasse forskning og fremtrædende undervisning. Det genererer topforskning med global indvirkning, og har til formål at producere bredt baserede, kreative og igangsættende ledere. Hjem til over 8300 bachelor-og ph.d.-studerende, er SMU kendt for sin interaktiv og teknologisk-aktiveret pædagogik af seminar-stil undervisning i små klassestørrelser. Universitetet består af seks skoler - School of Bogføring, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, School of Law og School of Social Sciences - tilbyder en bred vifte af bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser i forskellige discipliner .

SMU tilbyder fire ph.d.-programmer:

 1. PhD i Business, med specialisering i:
 • finansiering
<li> markedsføring</li> <li> Operations Management</li> <li> Organisatorisk adfærd og menneskelige ressourcer</li> <li> Strategisk ledelse og organisation</li>
Ph.d. i &oslash;konomi Ph.d. i psykologi Ph.d. i informationssystemer (databehandling samt ledelse)

Fordele ved Videreførelsen af ​​SMU Ph.d.

 • SMU forbereder vores ph.d.-studerende til at blive førende i verdensklasse akademiske eller industri tanke ledere på deres specialiserede områder ved at give mulighed for dybere integration på tværs af ledelse, samfundsvidenskab og computing. Vores studerende er godt rustet til at skabe eller generere slagkraftige og den virkelige verden løsninger. SMU opfordrer vores studerende til at gennemføre tværfaglig forskning under deres ph.d.-rejse.
 • Der er også mange muligheder for vores ph.d.-studerende til at deltage i forskning og undervisning teams på skolerne samt SMU forskningscentre og institutter omfatter internationalt kendte videnskabelige medarbejdere, der er eksperter inden for deres specialiserede områder.
 • Ud over akademisk uddannelse, SMU ph.d.-studerende deltager også i faglige udviklingsaktiviteter (såsom præsentation og undervisningskompetencer uddannelse). Denne uddannelse er nyttigt for dem i løbet af deres ph.d.-studier samt efter endt uddannelse.
 • At være i en by campus, ph.d.-studerende har let adgang til industriens partnere, der leverer forskningsdata og validering platforme samt SMU forsknings- faciliteter, som omfatter proprietære og offentliggjorte databaser.
 • SMU giver vores ph.d.-studerende med stipendier, der dækker studieafgift og give levende stipendier samt giver generøs konference finansiering til studerende til at dele deres forskningsbidrag med den internationale forskningsverden.
 • Vores ph.d. kandidater har fundet gode placeringer på prestigefyldte akademiske institutioner og brancheorganisationer.
Program undervist i:
Engelsk
Singapore Management University

Se 4 flere kurser fra Singapore Management University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 - 5 år
Fuldtid
Price
- Stipendier til rådighed
Deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
End Date