Phd i økonomi

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

Phd i økonomi

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Ph.d. Economics (engelsk)

Undersøgelsen gren Economics fokuserer på uddannelse af videnskabsfolk og forskere, der ønsker at vinde, eller uddybe deres eksisterende, viden og færdigheder inden for makroøkonomi og mikroøkonomi. På makroøkonomi, fokus er på spørgsmål om analyse, og påvirkning fra det institutionelle miljø på den makroøkonomiske forvaltning beslutningstagning i virksomhederne. I mikroøkonomi, både teorien om priserne og konkurrencen er emnerne for undersøgelsen, og for det andet, at analysen af ​​virkningen af ​​mikroøkonomiske (strukturelle) politikker på virksomhedens sfære.

De studerendes fagområde, ud over de obligatoriske og valgfrie fag, indebærer videnskabelig og forskning, baseret på den uafhængige undersøgelse af tjekkiske og udenlandske litteratur, der giver den mest up to date information på området. Derfor er den studerende forpligtet til at engagere sig i hans / hendes egen publikation aktivitet i løbet af studiet. Undersøgelser gennemført af staten Doctoral Undersøgelse og forsvar af ph.d.-afhandling.

Det forventes, at kandidater vil arbejde inden for videnskab og forskning, samt i undervisningen (især på universiteterne). De vil også arbejde i de strategiske og analytiske afdelinger i finansielle og ikke-finansielle virksomheder.

Programmets struktur er som følger:

Blok A: Fælles for hele skolen:

  • Økonomi (mikroøkonomi-makroøkonomi)


Blok B: Branch obligatoriske fag:

  • Forskning Metoder til Managers
  • Dynamiske Modeller i økonomi
  • Statistiske metoder for videnskabelig forskning *
  • Kvantitative Instrumenter til økonomisk analyse *


* Ph.d. studerende vælger en af ​​de to emner på anbefaling af en vejleder og ifølge hans / hendes speciale.Blok C: Valgfrie emner

Efter diskussion med hans / hendes tilsynsførende vælger doktoranden andre emner, der er nødvendige for doktorsafhandlingen.

Indstillinger kan muligvis udvides til andre kurser fra menuen gratis valgfag kurser akkrediteret til ph.d.-studie ved University of Economics i Prag.

Ph.d.-studerende udfører andre opgaver i overensstemmelse med studie- og eksamensbestemmelserne fra universitetet for økonomi i Prag for studier i ph.d.-uddannelser og juridiske fakulteter.

Adgang

Optagelse på en ph.d. Study Programme er betinget af korrekt gennemførelse af undersøgelser i en Masters' Study Programme. The Master 's Diplom skal anerkendes i Den Tjekkiske Republik.

Udenlandske studerende, der ønsker at studere i et program i et andet land end tjekkisk ( "Program for Udlændinge") sprog skal betale en studieafgift. Dette gebyr er 5000 € om året. Denne form for undersøgelse er en afstand program, som betyder, at de studerende kommer til konsultationer på et tidspunkt aftalt med deres vejledere, men er ikke forpligtet til at deltage i foredrag og seminarer dagligt. Ikke desto mindre må de komme til at sidde eksamener. Studerende kan studere, sidde eksaminer, samt skrive og forsvare deres ph.d.-afhandling, på et fremmedsprog. Standarden længde undersøgelsen er 3 år. Studerende er ikke berettiget til stipendier eller boliger.

Udenlandske studerende i uddannelserne i tjekkisk ( "det tjekkiske program") betaler ikke gebyrer og kan gives et stipendium i perioden, der ikke overstiger den standard studietid. Dekanen for fakultetet vil sætte det beløb, der skal tildeles for stipendium. De kan søge om boliger (med forbehold for kapaciteten af ​​sovesalene).

Også, de studerende, der har fået et stipendium fra den tjekkiske regering ikke betale gebyrer og kan modtage boliger.

Optagelse på Ph.d. er betinget af en vellykket undergår universitetets optagelsesprocedure. Den endelige afgørelse ligger hos dekanen for fakultetet for de respektive ph.d.-program med behørigt hensyn til succes i optagelsesprøven, samt undervisning kapacitet fakultetet. Hvis en ansøger ikke er blevet optaget kun på grund af den utilstrækkelige undervisning kapacitet på fakultetet, eksamensresultatet er gyldige i et år efter den dato, hvor undersøgelsen blev taget.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 4, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
5,000 EUR
om året på engelsk; fri i Czech
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague, Prague
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Prague, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen