Phd i anvendt etik

Faculty of Humanities, Charles University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i anvendt etik

Faculty of Humanities, Charles University

undersøgelse af Anvendt etik handler om systematisk træning i kritisk refleksion over egne og andres holdninger, i erkendelse af skjulte antagelser og fordomme og overset etiske spørgsmål. Vi kan sige med andre ord, at det handler om at uddybe forståelsen tilgang - og i dette tilfælde er det er det område af humaniora i bred forstand. Formålet med disse undersøgelser er derfor et forsøg på at skabe et rum for systematisk videnskabeligt arbejde, der fokuserer på den etiske dimension af forskellige discipliner eller erhverv. I løbet af undersøgelserne adepterne skal også styre metoder videnskabeligt arbejde og dets professionel præsentation.

Undersøgelse plan for ph.d.. studerende omfatter:

 • såkaldt sammenlignende undersøgelse: én sigt, der afsluttes med en eksamen i de felter, som kandidaten ikke har undersøgt, men som er nødvendige for ph.d.-studier;
 • obligatorisk del: to to-sigt kurser afsluttet med en eksamen;
 • valgfri del: et udvalg af seks én-sigt kurser afsluttet med en eksamen;
 • Ph.d. seminar;
 • andre opgaver: en artikel i peer-reviewed publikationer, 2 anmeldelser, 2 foredrag, seminar for studerende, deltagelse i to konferencer.

Beskrivelse af evalueringskriterier optagelsesprøven og

Optagelsesprøven omfatter: Kandidaten skal forsvare forskningsprojektet, som skal afspejle den teoretiske og metodiske viden inden for Applied Ethics (max 10 point.).

Betingelser for optagelse

Betingelser for godkendelse:

 1. For at komme ind i optagelsesprocessen, skal en udfyldt ansøgning om ph.d.-studier indgives af April, 30. 2017 senest, herunder følgende vedhæftede filer:
 • Den korte professionelle biografi;
<li> Forslaget af en afhandling projekt. Projektet med en afhandling (i omr&aring;det fra ca. 4 sider) skal indeholde den teoretiske baggrund, en gennemgang af tidligere forskning p&aring; dette omr&aring;de, hans / hendes egne forskningssp&oslash;rgsm&aring;l, en foresl&aring;ede metode og forskning teknikker, en liste over litteratur, en tidsplan af dens realisering, og begrundelse for dets relevans for historisk sociologi. Projektet skal indeholde forslag om en tutor (navn), der er valgt fra listen over undervisere er godkendt af R&aring;det Program;</li> <li> Oversigten over seneste publikationer og andre videnskabelige aktiviteter ans&oslash;geren (deltagelse i konferencer, deltagelse i forskningsprojekter, etc.).</li> <li> Alle ans&oslash;gere skal godtg&oslash;re en bevis for afslutning af universitetsstudier i et kandidatuddannelsen (ans&oslash;gere, der komplet kandidatuddannelsen efter fristen for indsendelse af ans&oslash;gninger skal demonstreret dette ved september 30. 2017).</li>

 1. Graduation fra en kandidatuddannelse.

 2. Forsvar af projektet af ansøgerens afhandling (forelagt som en del af undersøgelsen ansøgning).

4.. For at få den minimale sum af point angivet af dekanen.

Oplysninger om udøvelse af kandidater

I løbet af de postgradual undersøgelser, vil de studerende bruge deres erfaringer, den viden i den tidligere undersøgelse, og alt dette de uddybe især inden for filosofi, kulturel antropologi, hermeneutiske etik og andre sociale videnskaber. På anvendt etik vil det være primært om dilemmaer, der er forbundet med udviklingen af ​​tekniske og sociale muligheder, fx inden for videnskab, medicin, økonomi, regering eller medierne. Voksende videnskabelige, tekniske og administrative muligheder kommer naturligt i konflikt med kravene til beskyttelse af mennesket og hans / hendes privatliv og værdighed.

De kandidater af ph.d. uddannelsen finde beskæftigelse i en række områder, herunder:

 • oprettelse, anvendelse og fortolkning af minimum bindende standarder for adfærd, såkaldt "etisk kodeks"
 • løse etiske spørgsmål i den videnskabelige og faglige arbejdsplads (f.eks etiske udvalg);
 • undervisning i anvendt etik såsom social, sundhed og medicinsk i forskellige studieområder i erhvervsskoler eller universiteter;
 • i forskningen.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
2,000 EUR
årligt.
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague 5, Prague
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Prague 5, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen