Phd i anvendte biologiske videnskaber: miljøhygiejne

Generelt

Program beskrivelse

Ph.d. i Anvendte Biologiske Videnskaber: Miljø Sundhed


I dag er det kendt, at miljø og sundhed er uadskilleligt indbyrdes forbundne. Miljøforurenende stoffer i miljøet vil påvirke menneskers sundhed før eller senere. Denne disciplin vil danne grundlag for at forstå, hvordan miljøforurenende stoffer påvirker sundheden. Kunnskabeligt, kompetent og teknisk fagligt personale, der både har en praktisk og teoretisk forståelse for miljøhensyn, er nødvendig for at gennemføre forskning og akademisk arbejde, så de kan anvende deres viden og færdigheder til at identificere og forebygge sundheds- og miljøproblemer. Fagkandidater er også nødvendige for at identificere eller syntetisere kemiske eller biologiske stoffer for at helbrede eller forebygge sygdomme og bruge deres viden og ekspertise til at tilføre værdi til de naturlige ressourcer.

Programmet har til formål at forberede eleverne til karriere inden for folkesundhed, stofforskning og udvikling og beslægtede områder, der beskæftiger sig med anvendelsen af ​​moderne biologi på praktiske nutidige problemer. Programmet er forskningsorienteret og fokuserer på metodeudvikling og mere detaljerede tekniske spørgsmål. Kandidater vil blive uddannet til at være både tænkere og praktikere.

Adgangskrav

  • Kandidater skal have en kandidatgrad eller tilsvarende med en kumulativ GPA på mindst 3,50 på kandidatniveau.
  • Foretrukne baggrund: Videnskab (herunder biologi, biologiske videnskaber, biokemi, bioteknologi, mikrobiologi, miljøvidenskab), farmaci, farmaci, sygepleje, medicin, medicinsk teknologi eller andre relaterede felter.
  • Kandidater med en bachelorgrad med førsteklasses hæder er også berettigede.

Engelsk færdighed

Alle kandidater skal opnå en officiel test score, der er højere end mindste score for optagelse i en af ​​følgende standardiserede engelske undersøgelser.


International English Language Testing System (IELTS): 5

Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL):

* Papirbaseret: 500

* Computerbaseret: 173

* Internetbaseret: 61

CU-test af engelsk færdighed (CU-TEP): 60

Ansøgere fra lande, hvor engelsk er modersmål, er dog undtaget fra dette krav. Desuden kan ansøgere med en tidligere grad fra et universitet, hvor det eneste undervisningsmateriale er engelsk, indsende et certifikat for universitets undervisningsmateriale for at opfylde dette krav.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Den Chulabhorn Graduate Institute er en privat kandidat institution etableret i 2005, for at fejre den lovende anledning af den 48. fødselsdag af professor Dr. Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Chulab ... Læs mere

Den Chulabhorn Graduate Institute er en privat kandidat institution etableret i 2005, for at fejre den lovende anledning af den 48. fødselsdag af professor Dr. Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Chulabhorn Mahidol. Med godkendelsen af ​​Undervisningsministeriet, blev det officielt oprettet som en selvstændig højere uddannelsesinstitution den 28. december 2005 at have Professor Dr. Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Chulabhorn som kansler af instituttet Råd. Professor Dr. Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Chulabhorn er en anerkendt videnskabsmand, der har modtaget mange internationale anerkendelser for hendes videnskabelige resultater. Hun har forestillet den Chulabhorn Graduate Institute at være en professionel videnskabelig forskningsinstitution og Centre of Excellence i Asien-Stillehavsregionen, at hjælpe og fremskynde stigningen i antallet af udviklingen af ​​menneskelige ressourcer effektivt kvalitet inden for videnskab og højteknologi, for at kunne betjene Thailand og andre lande i regionen, især i de områder, hårdt brug, med faglig kompetence i at omdanne deres viden til konkrete gældende udviklingsprogrammer. Den Chulabhorn Graduate Institute har internationalt kendt og anerkendt for den høje kaliber af forskning og undervisning ved sin fakultet, gæsteprofessorer fra toppen af ​​Oversea universiteter, og de fremragende resultater i undervisning, forskning, nationalt og internationalt fagligt samarbejde og professionel service. Dette diversificeret institution tilbyder nu top kvalitet kandidatuddannelser i anvendt biologiske videnskab, kemisk biologi og miljømæssige toksikologi. Programmerne blev først indledt i juni 2007. Den administrative struktur Chulabhorn Graduate Institute er opdelt i 2 kontorer som administrationskontoret og akademisk kontor for at tjene og støtte resultaterne af institutionen. Minimer