Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i Arkæologi og kunsthistorie

Ph.D. program i arkæologi og kunsthistorie har to forskellige omfattet koncentrationer:

  • arkæologi
  • kunsthistorie


Ph.D. program i arkæologi giver mulighed for avancerede studier i arkæologi i Tyrkiet (gammel Anatolien) og de omkringliggende regioner. Eleverne skal være interesseret i specialer, der afspejler den ekspertise fakultetet, herunder den neolitiske, bronzealder, jernalder, romersk eller byzantinske perioder. Eleverne opfordres til at deltage i fakultetets forskning på stedet i Alalakh, Barcin Hoyuk, Gordion, Küçükyalı og Sagalassos blandt andre. Feltstudier enten ved en udgravning eller en praktikplads er påkrævet. Programmet lægger vægt arkæologisk teori og metode, og de studerende får undervisning i keramisk analyse, metallurgi og instrumentel analyse. Partnerskaber med andre afdelinger på universitetet stiller specialiserede instrumentering til analyse. Undervisningen tilbydes i scanning elektronmikroskopi (SEM), petrografi, mikro-jordbundsanalyser, sporstof analyse, metallurgi (polariserende lysmikroskopi), GIS-applikationer og analyser organisk rest. Programmet understreger også betydningen af ​​kulturel forvaltning arv og offentlig arkæologi uddannelse gennem museer.

Ph.D. program i kunsthistorie kombinerer studiet af de kulturelle, formelle og teoretiske aspekter af visuel kultur med akademisk og praktisk uddannelse i museets undersøgelser og kulturarv site management. Ph.d.-studerende i programmet forventes at udvikle en akademisk specialisering i et bestemt emne eller æra af kunsthistorien, hvor der er fakultetets ekspertise (romerske, byzantinske, Seljuk eller osmanniske). Derudover er de studerende forventes at tilegne sig en solid teoretisk baggrund sammen med de praktiske færdigheder, som er nødvendige museer og arv management industrien. Ud over de øverste niveau og kandidatfag udbudt i arkæologi og kunsthistorie afdeling, ph.d.-studerende i kunsthistorie er også berettiget til at tage en række cross-børsnoterede kurser i Historisk Afdeling og Medier og Visual Arts afdeling . Afdelingen fastholder en tæt tilknytning til mange af de Koç Foundation kulturinstitutioner i hele Tyrkiet, især Koç University Research Center for anatolske civilisationer ligger i downtown Istanbul. Markforsøg er en integreret del af Ph.D. program i kunsthistorien, og alle ph.d.-studerende forventes at deltage i en praktikplads på et museum, kulturarv organisation eller en arkæologisk udgravning.


Sprog Krav

Ph.D. studerende skal vise læseforståelse af to fremmedsprog. Sprogene kan være enten gamle eller moderne, og bør være relevante for den studerendes inden for forskning og valgt i samråd med rådgiver. Sproget kan ikke være engelsk. Studerende skal have afsluttet kravet ved udgangen af ​​det 3. år. De studerende kan demonstrere læseforståelse på en af ​​følgende måder:

1. Under en eksamen, der kræver dem til at oversætte en tekst markering til engelsk,

2. Studerende, der har taget 2 semestre af en avanceret sprogkursus, der er undervist på Koç University (tidl. Græske III og IV, latin III og IV), kan blive fritaget for det sprog eksamen i samråd med rådgiver og er baseret på en vurdering af de respektive sprog instruktør. Denne regel gælder ikke for avancerede sprog klasser på andre institutioner - i disse tilfælde den studerende skal tage en skriftlig oversættelse eksamen.


Format og timing

Sprog eksamen vil blive givet i den første måned af hvert semester. Sproget eksamen består af en to-timers eksamen, hvor de studerende vil oversætte en tekst passage af 500-600 ord med hjælp af en trykt ordbog. Teksten skal oversættes til engelsk. En Arha professor vil vælge en tekst passage, som er repræsentativ for den type tekst, at den studerende kan forventes at bruge til deres forskning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurser fra Koc University - Istanbul Turkey »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date