Read the Official Description

phd i astrofysik naturvidenskab og teknologi

Der har aldrig været en mere spændende tid til at studere universet uden for rammerne af jorden. En ny generation af avancerede jordbaserede og rumbaserede teleskoper og enorme stigninger i computerkraft aktiverer en guldalder astrofysik. RIT er ph.d.-program i astrofysik naturvidenskab og teknologi fokuserer på de underliggende fysik fænomener ud over jorden, og i udviklingen af ​​de teknologier, instrumenter, dataanalyse og modellering teknikker, der vil gøre det muligt for de næste store fremskridt på området. Den tværfaglige fokus i dette program adskiller det fra konventionelle astrofysik graduate programmer på traditionel forskning universiteter.

Adgangskrav

Adgang til MS eller Ph.D. programmet kræver en kandidat til at holde en studentereksamen grad i fysisk videnskab, matematik, datalogi, eller ingeniør på et regionalt akkrediteret kollegium eller universitet. For studerende med en bachelorgrad i et andet område eller mangler i tilstrækkelig akademisk forberedelse, kan broen og fundament kursusaktiviteter være nødvendig før fuld optagelse. For at komme i betragtning til optagelse, en kandidat skal:

  • have et minimum bachelor GPA på 3,2 ud af 4,0 i bachelor arbejde i matematiske, videnskab, teknik, og computer fagområder,
  • indsende udskrifter (på engelsk) fra alle tidligere kollegium / universitet-niveau undersøgelse,
  • indsende to breve af anbefaling,
  • indsende scores fra Graduate Record Exam (GRE), og
  • Fuldføre en kandidat ansøgning.

Ansøgere, hvis modersmål er et andet end engelsk, skal indsende scores fra Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) undersøgelse for at demonstrere stærke engelskkundskaber. En score på mindst 550 (papirbaserede), 213 (computer-baseret) eller 79 (Internet-baseret) er påkrævet. International English Language Testing System (IELTS) scorer vil blive accepteret i stedet for TOEFL eksamen. Mindste score vil variere, men det absolutte minimum score kræves for ubetinget accept er 6,5.

tidsbegrænsninger

Alle kandidater til ph.d. skal opretholde kontinuerlig optagelse under forskning fase af programmet. Normalt fuldtidsstuderende fuldføre studieforløbet for doktorgrad i cirka fire til fem år. I alt syv år får lov til at udfylde kravene efter første forsøg på den adgangsgivende eksamen.

Program taught in:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date