Oversigt

Et praktisk taget baseret program, der fremmer innovation og kreativitet til løsning af virkelige udfordringer inden for sociale, økonomiske, teknologiske og forretningsmæssige områder. I dette iboende tværfaglige program bliver du en del af et netværk af akademikere fra hele RIT, der arbejder for at optimere bæredygtige systemer og praksis inden for teknik, produktion, energi, uddannelse og meget mere.

Vores tilgang til bæredygtighed betyder at arbejde i den bredere sammenhæng med miljøvurdering, økonomi og politik. Hvert fakultetmedlem i Golisano Institut for Bæredygtighed sponsorerer et udvalg af studerende til specifikke forskningsprojekter, der varierer fra grundforskning til anvendt teknik til virksomhedernes bæredygtighedsprogrammer. Ved accept i et sponsoreret forskningsprojekt vil du modtage en fuldt finansieret uddannelse, et stipendium til at hjælpe med leveomkostninger, dit eget kontorlokale og tiden til at udvikle din tekniske ekspertise inden for underområder, der er afhængige af din forskning.

I Sustainability Ph.D. har du mulighed for at lære fra områder på tværs af hele universitetet at udvikle din egen innovative tilgang til feltet, udbygning af metoder som livscyklusvurdering, miljørisiko og konsekvensanalyse, design for miljøet, forebyggelse af forurening, lukket kredsløb supply chain management og produkt liv vurdering. Desuden arbejder du side om side med vores verdensberømte fakultet, som er ivrige forskere på forskellige områder, herunder biobrændstoffer, transport, energipolitik, ressourceåbning, smarte produkter og systemer og meget mere.

Ph.D. grad hjælper dig med at tænke innovativt om, hvordan bæredygtighed kan påvirke systemer over hele verden positivt gennem store billedløsninger, fra at træne fremtidige virksomhedsledere til at maksimere naturressourcer. Du behøver ikke en baggrund i bæredygtighed for at deltage i dette program; du har bare brug for et ønske om at skabe positiv forandring i verden. Vi inddrager studerende i alle aldre, fra alle baggrunde - fra bioteknologi til erhvervslivet - og fra hele verden. Du vil også finde en bred vifte af aldre - mange af programmets studerende har 10 års karriereoplevelse og / eller uddannelse under deres bælter, når de tilmelder sig.

Fakultetet er kendte forskere og aktive forskere, som ikke kun bringer deres viden ind i klasseværelset, men også direkte involverer elever i deres stipendium. Dette arbejde omfatter et væld af praktisk erfaring i vores imponerende forskningsfaciliteter , herunder en LEED Platinum-certificeret forskningsbygning med over 9 laboratorier og 6 teknologiske testbeds. Med dette niveau af erfaring vil du være forberedt på forskellige akademiske og industrielle job, hvor du kan påvirke måden verden ser på og udnytter bæredygtige metoder, fra makro til mikro.

Studieplan

Med ph.d. grad integreret læseplan , vil du udvikle et dybt fundament i bæredygtighedsvidenskab, bæredygtige systemer, risikoanalyse og meget mere. Du kan også vælge flere valgfag fra tværgående gymnasier på RIT-fra "Computational Modeling and Simulation" til "Principles of Statistical Data Mining" -tilpas din grad og skabe tværfaglige relationer på universitetet.

Gennem dit sponsorerede forskningsprojekt har du mulighed for at lave nye og effektive bidrag til udvikling og forståelse af bæredygtige teknologier. Seneste afhandling eksempler omfatter:

Du skal gennemføre 60 semesterkredit timer selvfølgelig arbejde og forskning for at afslutte dette program.

Aktive forskningsområder

Bæredygtig energi
 • Brændstofceller
 • solceller
 • Energi udbud / efterspørgsel modeller
 • Energipolitik
Cirkulær økonomi
 • Livscyklusvurdering
 • Elektronisk affald og genbrug af batterier
 • Affald til energi processer
 • Forvaltning af madaffald
 • Refabrikering
Bæredygtige bysystemer
 • Smarte byer
 • Transportsystemanalyse
 • Food Waste Management
 • Food-Energy-Water Nexus

Samfundsinvolvering

Rochester, NY, er et knudepunkt for bæredygtige fagfolk og hjem til rige naturressourcer, såsom frugtbar landbrugsjord og de nærliggende Finger Lakes. Mange studerende deler deres passion for bæredygtighed med lokalsamfundet ved at arbejde i frivilligt arbejde på projekter som K-12 uddannelse, samfundshave, bondens markeder og meget mere. Derudover vil du forbinde med den større bæredygtighedsverden ved at deltage og præsentere på professionelle konferencer over hele verden.

Adgangskrav

At blive betragtet for optagelse til ph.d. Program i bæredygtighed, kandidater skal opfylde følgende krav:

 • Udfyld en kandidat ansøgning .
 • Hold en baccalaureate grad (eller tilsvarende) fra et akkrediteret universitet eller college fra en akkrediteret institution. Kursusarbejde skal omfatte mindst et år af college science og et års college matematik, herunder beregning og statistik.
 • Har mindst Kumulativ GPA på 3,0 (eller tilsvarende).
 • Indsend officielle transkripter (på engelsk) af alle tidligere afsluttede kandidat- og kandidatuddannelser.
 • Indsend scoringer fra GRE.
 • Indsend en personlig erklæring om uddannelsesmæssige mål.
 • Indsend en aktuel CV eller CV.
 • Indsend mindst to anbefalingsbrev fra akademiske eller faglige kilder. Bogstaver skal indsendes direkte til RIT og skal være fortrolige.
 • Internationale ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal indsende scoringer fra TOEFL, IELTS eller PTE. En minimum TOEFL score på 100 (internetbaseret) er påkrævet. En minimum IELTS score på 7.0 er påkrævet. Det engelsksprogede testkrav er frafaldet for engelsksprogede eller for de indleverede transkripsjoner fra grader tjent på amerikanske institutioner.
Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Se 7 flere kurser fra Rochester Institute of Technology (RIT) »

Senest opdateret July 16, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 26, 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
1,980 USD
undervisning pr. kredit time
Deadline
Kontakt skolen
Priority deadline January 15, rolling thereafter.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 26, 2019
End Date
Maj 2023
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Priority deadline January 15, rolling thereafter.

Aug 26, 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Priority deadline January 15, rolling thereafter.
End Date
Maj 2023