Read the Official Description

Denne Ph.D. Programmet fokuserer på bæredygtige produktionssystemer - systemer, der skaber varer og tjenester ved hjælp af processer, der er: ikke-forurenende; spare energi og naturressourcer; økonomisk rentabel; og sikker og sund for arbejdstagere, samfund og forbrugere. Kursusaktiviteter og forskning finder et system niveau og tværfaglig tilgang til at løse tilsyneladende uløselige problemer bæredygtighed, i modsætning til en enkelt disciplinære og lokalt optimerede tilgange bestemt at give marginale positive virkninger.

Studerende vil have mulighed for at arbejde med tværfaglig fakultet og forskere i mange forskningscentre, herunder GIS 'National Center for Refabrikering og Resource Recovery (NC3R), en internationalt anerkendt leder for anvendt forskning i genfremstilling, Center for bæredygtig produktion (CSP) dedikeret til at forbedre de miljømæssige og økonomiske resultater af produkter og processer, center for bæredygtig mobilitet (CSM) fokuserede på vurderingen af ​​miljømæssige og økonomiske konsekvenser af alternative brændstoffer og køretøjer fremdriftsteknologier, den Systems Modernisering og Sustainment center (SMS), der udvikler teknologier for optimal livscyklus design, ledelse, og modernisering af store udstyr systemer, Pollution Prevention Institute New York State (NYSP2I) fokuserede på at styrke udvikling og implementering af forebyggelse af forurening teknikker, og NanoPower Research Labs (NPRL) dedikeret til skabelsen og udnyttelse af nano udstyr og materialer til elproduktion og opbevaring.

Det doktorgrad program i bæredygtighed er det første program i verden til at fokusere på bæredygtig produktion. Programmet tilstræber at fremme forskning og uddannelse i alternativ energi udvikling, bæredygtigt design, grøn produktudvikling, industriel økologi, og forebyggelse af forurening.

Programmets pensum understreger bæredygtige produktionssystemer, der skaber varer og tjenester ved hjælp af processer, der er ikke-forurenende; spare energi og naturressourcer; økonomisk rentabel; og sikkert for arbejdstagere, samfund og forbrugere. Kursusaktiviteter og forskning tage en systemer niveau og tværfaglig tilgang til at løse tilsyneladende uløselige problemer bæredygtighed.

Studerende i programmet vil have mulighed for at arbejde med tværfaglig fakultet og forskere i mange forskningscentre, herunder instituttets National Center for Refabrikering og Resource Recovery, Center for bæredygtig produktion, Center for bæredygtig mobilitet, den Systems Modernisering og Sustainment Center, Institute New York State forebyggelse af forurening, og NanoPower Research Labs.Adgangskrav


For at komme i betragtning til optagelse på Ph.D. program i bæredygtighed, studerende skal:

  • Har en studentereksamen grad fra en akkrediteret institution. (Naturligvis arbejde skal omfatte mindst et år på college videnskab og et års kollegium matematik, herunder calculus og statistik);
  • Graduate Record Examination (GRE);
  • Officiel bachelor og i givet fald, kandidat udskrifter;
  • Passende karaktergennemsnit;
  • Mindst to bogstaver i akademisk og / eller faglig anbefaling;
  • TOEFL (eller IELTS) scorer givet fald for internationale ansøgere; og
  • Personlig samtale med fakultet udvalg (ved telekonference når det er nødvendigt).

Internationale ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal indsende scores fra Test af engelsk som fremmedsprog.

Program taught in:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date