Phd i bank og finans

Igbinedion University, Okada

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i bank og finans

Igbinedion University, Okada

Institut for finanstilsyn blev etableret i 1999/2000 akademiske session sammen med de to andre afdelinger i Sanusi Lamido Sanusi College of Business and Management Studies. Imidlertid blev afdelingen oprindeligt oplagt ved Institut for Regnskab.

Professor EO Izedonmi, den daværende dekan for kollegiet, havde ansvaret for at føre tilsyn anliggender af afdelingen og pleje det indtil det kom af sig selv i 2002/2003 akademiske session med Mr. Benson A. Akintola som pioner Lecturer- i afgift for afdelingen.

Igbinedion universitet Okada var den første private universitet i Nigeria med registreringsattest No. 001 præsenteret for grundlæggeren / indehaver og det ærede kansler, Sir (dr) Chief Gabriel 0. Igbinedion, at Esama Benins kongerige, ved Nigerias forbundsregering den 10. af maj 1999.

Universitetet, dog begyndte sin akademiske operationer på 5111 oktober 1999, hvor 112 elever.

Inden for span af tretten akademiske sessioner fra 1999/2000 til 2012/2013 Universitetet har tiltrukket studerende ikke kun i Nigeria, men også fra andre lande. Især har universitetet tiltrukket studerende fra alle 36 stater i føderationen og føderale Capital Territory (FCT) Abuja samt fra udlandet. Personalet mix af universitetet afspejler også denne nationale spredning eller forbundsplan karakter og lige fra starten til dato, universitetet har altid en god antallet af udenlandske statsborgere blandt dets undervisning og ikke-undervisningspersonale dermed kan Igbinedion University Okada være rigtigt beskrevet som en, der har en stærk føderal karakter, den ene med en stærk tiltrækning til studerende inden for og uden Nigeria, et universitet af valg med en forskel, og et privat universitet med en klar vision, stærk følelse af mission og målsætninger klar til at indtage sin plads gradvist i den comity af tilsvarende Ivy Leaque universiteter i England og USA.

Mission Of The University

  • At forfølge kvalitet i undervisning, forskning og stipendium gennem tilvejebringelse af uforlignelige udvalg af faciliteter og muligheder for uddannelse og beskæftigelse for alle dem i stand til at drage fordel uden nogen form for diskrimination.
  • For at fremme menneskelig udvikling, velstand og offentlig velfærd gennem undervisning og forskning, der fremmer anvendelse af viden, fremme disciplin, understrege selvstændig virksomhed, og til at erhverve og forvalte ressourcerne effektivt at nå disse mål.

INSTITUT ønsker at opnå denne mission GENNEM

  • Udbud state-of the art uddannelse, der forbereder sine kandidater til ansvar for arbejdsmarkedet og vil producere graduate der er de mest eftertragtede af alle arbejdsgivere arbejdskraft samt postgraduate skoler og forskningsinstitutioner; - Etablering af institutionelle forbindelser til gensidigt gavnlige relationer; og - stræber efter at blive et ekspertisecenter hvor der kan gives ekspertise og faciliteter til at fremskynde tempoet i landets udvikling.

På denne måde, vil afdelingen bidrage til realiseringen af ​​Igbinedion Universitets mission "fremme menneskelig udvikling ... gennem undervisning og forskning, der tilskynder til erhvervelse og anvendelse af viden "

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Nigeria - Benin City, Edo
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
Nigeria - Benin City, Edo
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen