Read the Official Description

Lægen i filosofi grad i billedbehandling videnskab betyder høj præstation i stipendium og uafhængig undersøgelse i de forskellige aspekter af billedbehandling videnskab. Kandidater til doktorgraden skal demonstrere færdigheder ved:

  • Succesfuld fuldføre kursus arbejde, herunder en kerne læseplan, som defineret af den studerendes plan for undersøgelse;
  • Passing en række undersøgelser; og
  • Færdiggørelse en acceptabel afhandling under tilsyn af den studerendes forskning rådgiver og afhandling udvalg.Adgangskrav

For at komme i betragtning til optagelse på Ph.D. program i billedbehandling videnskab, skal ansøgerne:

  • Hold en Bachelor of Science grad i teknik, datalogi, anvendt matematik, eller en af ​​de naturvidenskabelige fag. (Fordi billedbehandling videnskab omfatter en bred vifte af videnskabelige discipliner, er studerende med forskellige baggrunde accepteres i programmet. Ekstraordinære studerende fra andre områder, kan accepteres.)
  • Har gennemført kurser i kalkyle, universitet fysik (et år), moderne fysik, og en computer sprog.
  • Indsend scores fra Graduate Record Exam (GRE).
  • Indsend officielle udskrifter fra alle tidligere kursus arbejde.
  • Indsend to breve af anbefaling fra enkeltpersoner velkvalificerede til at bedømme deres evner til kandidatoverbygningen.
  • Indgive en ansøgning om kandidatoverbygningen.Studerende, hvis modersmål ikke er engelsk, skal demonstrere sprogfærdighed ved at tage Test af engelsk som fremmedsprog. Et minimum TOEFL score på 600 (papirbaseret), 250 (computer-baseret) eller 100 (Internet-baseret) er påkrævet. Studerende kan også indsende IELTS score. Den mindste IELTS score er 7,0.

Indlæggelser beslutninger træffes af et udvalg bestående af kandidat fakultet for Center for Imaging Science.

Graduate assistentophold og undervisning remission stipendier er tilgængelige for kvalificerede studerende. Ansøgere, der søger økonomisk støtte fra Centret skal have alle ansøgningsdokumenter inden den 15. januar fremlagt for Office of Graduate Tilmelding Services for det kommende skoleår. Studerende, hvis modersmål ikke er engelsk, rådes til at opnå så høj en TOEFL eller IELTS score som muligt, hvis de ønsker at søge om undervisning eller forskning assistentopholdet. Disse kandidater opfordres også til at tage Test af Talt engelsk for at komme i betragtning til finansiel bistand.

Studerende med en MS grad i et beslægtet område kan ydes op til 36 kvartal kreditter mod doktorgraden efter en vellykket gennemførelse af den omfattende undersøgelse og godkendelse af deres studieplan. De nødvendige forskning kreditter kan ikke fraviges ved erfaring eller undersøgelse.

Program taught in:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date