Læs den officielle beskrivelse

Vores PhD i Bioengineering fokuserer på de områder af biomaterialer og biomekanik. Dette tværfaglige program giver en bred forskning perspektiv, der trækker på den ekspertise, vores fakultet fra unikke discipliner.

Emphasis områder omfatter:

 • biofysik
 • Energieffektiv telemåling
 • Engineering af kunstige planter
 • Environmental endokrinologi
 • Informatik og Computing
 • Muskel-lignende aktivering og Wearable Robotics
 • nye biomaterialer
 • Sårheling

Hvad vil du få fra vores program

Målet med dette program er at uddanne fremtidens industri og forskningsledere i Bioengineering gennem en integrativ og tværfaglig tilgang. Studerende vil modtage avanceret uddannelse i forskning gennem målrettede kurser og vil udvikle ekspertise i at indsamle, analysere, fortolke og præsentere data på et passende niveau for positioner i industriel forskning og udvikling eller akademiske kredse.

Efter endt grad, de studerende er parate til at påtage sig en karriere i industrien, offentlige organisationer, almennyttige organisationer og universiteter.

Learning Outcomes

Studerende vil bygge færdigheder og viden gennem formel naturligvis arbejde og en original afhandling projekt. Målet er at fremme elevernes evner til at identificere og syntetisere grundlæggende principper for bioteknologi og anvende dem på komplekse problemer. NAU kandidater med en Ph.D. i Bioengineering vil have opnået følgende læringsudbytte:

Kritisk tænkning: Demonstrere evnen til at anvende kandidatniveau kritisk tænkning færdigheder til at formulere og løse avancerede naturnær problemer i vægt området (Biomaterials, Biomekanik, Biofysik, informatik & Computing).

Tværfagligt: Demonstrere evnen til at integrere information, data, teknikker, værktøj, perspektiver, begreber og / eller teorier fra to eller flere discipliner for at fremme grundlæggende forståelse eller til at løse problemer, hvis løsninger er uden for rammerne af en enkelt disciplin eller forskningsområde praksis.

Forskning Design og udførelse: Demonstrere evnen til selvstændigt og kreativt designe og gennemføre undersøgelser, herunder syntese af den videnskabelige litteratur på området for undersøgelsen, design af afhandling forskning, og fortolkning af komplekse kvantitative analyser.

Mundtlig Kommunikation: Demonstrere evnen til effektivt at formidle resultaterne af en omfattende forskningsprojekt gennem mundtlige oplæg.

Skriftlig kommunikation: Komponer og engagere sig i yderst effektiv skriftlig kommunikation i bioteknologi; demonstrere klar argumentation og logik i en række skriftlige kommunikation, herunder offentliggjorte papirer og tilskud forslag.

Indlæggelser Krav

Fremragende kandidater til denne doktorgrad har en fortjent speciale-baseret Master of Science grad i en naturnær, biologi, maskinteknik, eller passende relateret videnskab. Direkte indrejse i ph.d.-uddannelsen fra en Bachelor of Science grad vil blive behandlet fra sag til sag for eksemplariske ansøgere.

Vigtig: Alle ansøgere forventes at få kontakt (dvs. e-mail kommunikation eller lab besøg) med potentielle fakultet medlemmer i afdelingen før anvendelse. Ansøgere bør kun gælde, hvis en mentor accepterer at forsørge ansøgeren.

Finansiering af din Graduate Education

En række finansieringsmuligheder eksisterer for at støtte din uddannelse på NAU:

 • graduate assistentophold
 • Undervisning Assistentophold
 • Forskning assistentophold
 • Service Assistentophold (uden for din afdeling)
 • Tal med fakultet i din forskning disciplin FØR ANVENDELSE at diskutere tilgængelige undervisning og forskning assistentophold.
 • Presidential Fellowship Program
 • Financial Aid
Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurser fra Northern Arizona University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Kontakt skolen
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
End Date