Phd i business administration

Dhurakij Pundit University's International College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i business administration

Dhurakij Pundit University's International College

Doctor of Philosophy i Business Administration


Vi er i øjeblikket at acceptere ansøgninger om semester 1/2013. Stipendier er til rådighed.


Program Mål: For erhvervslivet og organisationer til at lykkes i denne moderne miljø, de har brug for at ansætte folk med de nødvendige færdigheder i business administration og ledelse. De ønskede færdigheder omfatter gode kommunikationsevner, en forståelse af forholdet mellem en organisations centrale resultatindikatorer og de bredere forretningsmæssige problemstillinger, og som er innovative og besidder kreative problemer løse færdigheder. For at opretholde sådanne færdigheder, behøver ledere ikke kun forstå af de nuværende teorier, metoder og teknikker, men også være opmærksom på de forskningsinitiativer og aktiviteter, der bliver udført ved forskningsinstitutioner, som fører til nye tilgange i ledelse.

For at imødekomme disse krav DPUIC tilbyder en professionel Doctor of Philosophy i Business Administration PhD (BA) grad for business udøvende og ledere, der ønsker at få en up-to-date forståelse af informationsteknologi-rige erhvervsklima. Dette program er også designet til de personer, der er interesseret i at erhverve avanceret styring forskning færdigheder.


 
Studerende i dette program vil:

  • Bliv ekstraordinære administratorer og ledere med akademisk og teknisk ekspertise på områder som forretningspraksis, human resource management, ledelse, iværksætteri, business kreativitet, marketing, problemløsning og international business.
  • Være kvalificeret til at fungere som mellemledere og senior niveau ledere i ministerier og private erhvervsliv.
  • Bliv administratorer og specialister, der kan holde up-to-date med udviklingen af ​​administrative og ledelsesmæssige initiativer i en informations-rige samfund.
  • Bliv administratorer og specialister med stærke forske færdigheder.


Semestre:


Semester 1: AUG-DEC

Semester 2: Januar til maj

Sommer: jun-aug


 
Program Tidsplan:

Lørdag og søndag fra 9:00 til 16:00

Postgraduate Programmer Accepteret: DPUIC accepterer Optagelse Ansøgning hele året; dog kan indgående ph.d.-studerende først begynde deres studier på 1. semester eller 2. semester.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juni 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen