Phd i business administration

Yasar University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i business administration

Yasar University

Undervisning: Tyrkisk

Yasar Universitets Business Administration ph.d.-programmet er designet til at formidle moderne business-applikationer og teoretiske tilgange, der giver grundlag for disse ansøgninger til vores studerende og føre dem til at udføre forskning og bidrage til nationale og internationale erhvervsliv og faglitteratur.

Programmet består af obligatoriske og selektive kurser, som giver vores studerende til at specialisere sig i specifikke områder. Kurser, der udbydes på forskellige specialbutikker områder motivere vores elever til at gøre tværfaglig forskning.

Der er tre områder af specialisering for Business Administration ph.d.-uddannelsen: - Regnskab-Finans - Management Organisation - Produktion, Marketing og Logistik Sproget af ph.d. i Business Administration Program er tyrkisk Programmet er sammensat på to måder: - For dem, der er accepteret med bachelorgrad "Integreret PhD Program" - For dem, der er accepteret med Master of Science grad "PhD Program" Studerende accepteret til "Integreret PhD Program" er forpligtet til at opfylde 7 vigtigste obligatoriske kurser (21 kredit-timer), 6 felt obligatoriske kurser (20 kredit-timer) og 12 kredit-timers selektive kurser. Studerende lykkes i sprogfærdighed eksamen skal skrive en ph.d.-afhandling.

Studerende optaget for "PhD Program", skal opfylde 23 kredit-timers kurser. Studerende lykkes i sprogfærdighed eksamen skal skrive en ph.d.-afhandling.

Vores studerende har også mulighed for at drage fordel af Erasmus udvekslingsprogram og studere et semester i et af de europæiske lande.

Head of Business Administration er Cagri BULUT, Ph.D.

Ansøgning Krav til ph.d.-uddannelsen

Krav til ph.d.-program studerende accept fremgår Yasar Universitets Graduate Uddannelse, undervisning og eksamensbestemmelser, artikel 4 / b, 5, 6 og 7.

Betingelser og krav til ph.d.. Anvendelse:

  • Master of Science / Bachelor diplom - bevis for tilstrækkeligt kendskab til det engelske sprog (UDS min 55.) - Master of Science / Bachelor udskrift og karaktergennemsnit - For at indsende graduate undersøgelse score på ALES (Min. 55 for dem, der påføres med Master of Science grad; Min. 70 for dem, der påføres med bachelorgrad).
  • Ansøgningsskema

Evaluering af kandidaterne:

  • ALES:% 50 - Master of Science / Bachelor udskrift og karaktergennemsnit:% 25 - Interview:% 25 Betingelser vedrørende varighed i PhD. Programmet er som følger: a) tilladt færdiggørelse varighed PhD. programmer er maksimalt 8 (otte) semestre for master-grad indehavere og 10 (ti) semestre for bachelor grad indehavere.

b) tilladt færdiggørelse varighed for at opfylde krævede kurser er maksimalt 4 (fire) semestre for master-grad indehavere og 6 (seks) semestre for bachelor grad indehavere. De, der ikke kan opfylde de nødvendige kurser inden for denne frist eller ikke kan opnå en GPA på 3,00 er bortvist.

c) Krævet at de opfylder krævede kurser, lykkes i sprogfærdighed eksamen og har deres speciale forslag accepteret, master grad indehavere, der ikke kan gennemføre deres speciale inden udgangen af ​​8 (otte) semestre og bachelor grad indehavere, der ikke kan færdiggøre deres speciale ved udgangen af ​​10 (ti) semestre er givet op til 4 (fire) semestre ekstra tid på anbefaling af den respektive afdeling og bekræftelsen af ​​instituttets bestyrelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Yasar University
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
12,000 USD
for det komplette program
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Izmir, İzmir
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tyrkiet - Izmir, İzmir
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen