Phd i computer engineering

Yasar University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i computer engineering

Yasar University

De innovative programmer, der tilbydes af Institut har til formål at forberede eleverne til at blive højt kvalificerede fagfolk, der er nødvendige i erhvervslivet, det offentlige, og den akademiske verden.

Datalogisk Engineering blev establihed i 1993 ved Det Tekniske Fakultet. En fireårig Computer Engineering program baseret på praksis-orienteret curriulum tilbydes. Afdelingen byder også på Master of Science og ph.d.-programmer i Computer Engineering. Moderne uddannelsesmæssige infrastruktur og undervisningsmiljø støtte vores mission at give studens højt niveau computer ingeniøruddannelse.

Bachelor læseplaner er designet til at gøre det muligt for graduades at identificere, formulere og løse problemer ved hjælp af tekniske principper. De praksis-orienterede programmer opfordre eleverne til at arbejde på virkelige verdens problemer og få nogle erhvervserfaring. Desuden forventes det, at disse programmer, der støttes med moderne computer laboratorier og avancerede fremmedsprog undervisningsfaciliteter giver væsentlige fordele for vores kandidater til at arbejde inden for en global økonomi og i et konkurrencepræget miljø. Bortset fra de fundemental kurser såsom calculus og fysik de enginering kurser der indgår i curricilum er logik design, microproccessors, computer arkitektur, programmeringssprog, diskrete strukturer, databaser, operativsystemer, edb-net og comoputer grafik. Nogle valgfag, herunder billedbehandling, neurale netværk, e-handel, geografiske informationssystemer tilbød også at forbedre læseplanen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Yasar University
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
12,000 USD
for det komplette program
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Izmir, İzmir
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tyrkiet - Izmir, İzmir
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen