De innovative programmer, der tilbydes af Institut har til formål at forberede eleverne til at blive højt kvalificerede fagfolk, der er nødvendige i erhvervslivet, det offentlige, og den akademiske verden.

Datalogisk Engineering blev establihed i 1993 ved Det Tekniske Fakultet. En fireårig Computer Engineering program baseret på praksis-orienteret curriulum tilbydes. Afdelingen byder også på Master of Science og ph.d.-programmer i Computer Engineering. Moderne uddannelsesmæssige infrastruktur og undervisningsmiljø støtte vores mission at give studens højt niveau computer ingeniøruddannelse.

Bachelor læseplaner er designet til at gøre det muligt for graduades at identificere, formulere og løse problemer ved hjælp af tekniske principper. De praksis-orienterede programmer opfordre eleverne til at arbejde på virkelige verdens problemer og få nogle erhvervserfaring. Desuden forventes det, at disse programmer, der støttes med moderne computer laboratorier og avancerede fremmedsprog undervisningsfaciliteter giver væsentlige fordele for vores kandidater til at arbejde inden for en global økonomi og i et konkurrencepræget miljø. Bortset fra de fundemental kurser såsom calculus og fysik de enginering kurser der indgår i curricilum er logik design, microproccessors, computer arkitektur, programmeringssprog, diskrete strukturer, databaser, operativsystemer, edb-net og comoputer grafik. Nogle valgfag, herunder billedbehandling, neurale netværk, e-handel, geografiske informationssystemer tilbød også at forbedre læseplanen.

Program undervist i:
  • Engelsk
Yasar University

Se 5 flere kurser fra Yasar University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
11,000 USD
for det komplette program
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date