Read the Official Description

Den ph.d.-program i computing og information videnskaber er designet til at producere uafhængige forskere, velforberedte undervisere og cutting-edge forskere på spring til at udmærke sig i deres arbejde inden for it og tværfaglige akademiske eller industrielle miljøer. Graden fremhæver to af de mest unikke egenskaber Golisano College: dens bredde i programmet tilbud og dets lærde fokus på at opdage løsninger på virkelige verdens problemer ved at balancere teori og praksis.

Programmet fokuserer på de teoretiske og praktiske aspekter af cyberinfrastructure som anvendes på specifikke problemer på tværs af flere domæner. Det er en blanding af intra-disciplinære computing vidensområder og tværfaglige domæne områder.

cyberinfrastructure

Cyberinfrastructure (CI) er en omfattende infrastruktur integrerer hardware, data, netværk og digitalt-aktiverede sensorer til at levere sikker, effektiv, pålidelig, tilgængelighed, anvendelighed, og interoperable suiter af software og middleware services og værktøjer. Vores ph.d.-program spiller en ledende rolle i CI forskning ved at give human-centrerede værktøjer til videnskab og teknik samfund. Disse værktøjer og tjenester fokusere på områder som high performance computing, dataanalyse og visualisering, cyber-tjenester og virtuelle miljøer, og læring og knowledge management.

Adgangskrav

For at komme i betragtning til optagelse på ph.d.-program i computing og information videnskaber, skal kandidaterne opfylde følgende minimumskrav:

  • Studentereksamen grad eller tilsvarende anerkendt. Da programmet omfatter en bred vifte af discipliner, studerende med forskellige baggrunde (f.eks teknik, videnskab, humaniora, kunst, business, og discipliner med tilstrækkelige computing baggrunde) opfordres til at søge. Ansøgere skal have følgende minimum kursus arbejde krav: et helt studieår i programmering og computing koncepter; stærk matematisk baggrund i fag som diskret matematik og sandsynlighed og statistik; og evner, vision og erfaring (hvis relevant) i computing og information videnskaber relateret forskning.
  • Officielle udskrifter (på engelsk) af alle tidligere gennemførte kurser.
  • Graduate Record Examination (GRE), grundlæggende eksamen score inden sidste 5 år.
  • En redegørelse for formålet, der indeholder, men ikke begrænset til, forskning erfaringer og interesser, motivation til at forfølge doktorgrad, og langsigtede mål.
  • Curriculum vitae eller genoptage
  • To anbefalinger fra personer, der er godt kvalificeret til at vurdere den studerendes muligheder for succes.
  • Professional eller forskning papir prøve (r), hvis de er tilgængelige.


For studerende, hvis modersmål ikke er engelsk, scores fra Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) skal indsendes. Et minimum score på 570 (papirbaseret), 230 (computer-baseret) eller 88 (internet-baseret) er påkrævet.Interview

Et interview med en eller flere af ph.d.-programmet fakultet og / eller optagelsesudvalg kan være nødvendig for kandidater i betragtning til optagelse før den endelige udvælgelse. Dette interview kan udføres via telefon.

Program taught in:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date