Phd I Datalogi Og Teknik (teknologi Koncentration Energi)

The Hong Kong University of Science and Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd I Datalogi Og Teknik (teknologi Koncentration Energi)

The Hong Kong University of Science and Technology

Traditionel datalogi forskning dækker hardware og software af edb-systemer og deres anvendelse. Computer science uddannelser på HKUST understrege en integreret tilgang til studiet af computere og computing metoder til at indsamle, behandle, analysere og videregive oplysninger til støtte for relevante og nyttige applikationer i det moderne liv.

Datalogi er stadig en ung felt. Verden er kun lige begyndt at indse potentialet i informationsteknologi. Instituttet og dets programmer forberede eleverne til at opfylde de spændende udfordringer, der venter, og at generere nye fremskridt inden for computing, der vil brændstof kommende fremskridt.

Forskning Foci

Instituttets forskning omfatter mange forskellige områder:

Kunstig intelligens

Machine læring, data mining og mønstergenkendelse, viden og ræsonnering, robotteknologi og sensor-baserede aktivitet anerkendelse, multi-agent og spilteori, og tale og sprogbehandling.

Data Viden og Information Management

Storstilet data management, modellering og fordeling omfatter web forespørgsel behandling, informationssøgning og websøgning, data mining, virksomhedens systemer, højtydende data management systemer på moderne computere, og database støtte til videnskab applikationer.

human-computer interaction

Augmented reality, multi-touch interaktion, crowdsourcing, multimodal kommunikation, affektiv computer, visuelle analytics af store data, intelligent interface til robotter, E-learning, sundhedspleje og e-handel.

Netværk og Computer Systems

Pervasive Computing og sensor netværk, peer-to-peer-databehandling, grid computing, højtydende switche og routere, video levering og multicasting, multimedia netværk, MAC protokoller for ad-hoc-netværk, web cache ledelse, DDOS afsløring og forsvar, og ressource styring og tildeling i optiske netværk.

Software teknologi og applikationer

Software engineering, data mining efter software analyse og debugging, computer musik, kryptografi og sikkerhed, internet computing.

Teoretisk datalogi

Kombinatorisk optimering, performance analyse teknikker, beregningsmæssige geometri, formelle sprog og maskiner, grafalgoritmer, og algoritmisk kombinatorisk spilteori.

Vision og Grafik

Computer vision, computergrafik, medicinsk billedanalyse, biometriske systemer, og videobehandling.

Energy Technology Koncentration

Energi er blevet betragtet som en kerne forskningsområde inden for de bredt baserede discipliner miljømæssige videnskab og teknologi. Det er en af ​​de mest fremtrædende nye discipliner blandt mange inden for teknik, naturvidenskab og samfundsvidenskab. Det tværfaglige postgraduate forskningsprogram Energiteknik i School of Engineering ved Hongkongs Universitet for Videnskab og Teknologi giver langsigtet støtte til vores løbende pædagogisk uddannelse og hurtigt voksende forskning i teknologi generelt.

På grund af den tværfaglige karakter for Energiteknik, forskning og uddannelse på området er integreret med forskellige discipliner, så de studerende kan udstyres med den nødvendige viden og erfaring.

Adgangskrav

jeg. Generelle Adgangskrav

Ansøgere, der søger optagelse på en kandidatuddannelse skal have:

  • opnået en bachelorgrad fra en anerkendt institution, eller en godkendt tilsvarende kvalifikationer;

ii. English Language Adgangskrav

Du er nødt til at opfylde engelsk Sprogkrav med en af ​​følgende færdighedsområder Kundskaber *:

  • TOEFL-HIH 80
  • TOEFL-PBT 550
  • IELTS (Akademisk modul) Samlet score: 6,0 og alle underpoints: 5,5

* Hvis dit første sprog er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer blev tildelt af en institution, hvor undervisningssprog var engelsk, vil du blive fritaget for at opfylde ovennævnte engelske Sprogkrav.

Ansøgningsfrist

Besøg venligst her for detaljer.

.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 23, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
42,100 HKD
Locations
Hongkong - Hong Kong
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Please visit here for details.
Slutdato Kontakt skolen
Price
per år