Læs den officielle beskrivelse

PhD i økonomiske og sociale historie

Ph.d. Økonomiske og Sociale historie blev etableret af det tekniske universitet i Lissabon i 1991 og tilpasset europæisk område for videregående uddannelse i 2009. Denne 3. cyklus Kursets formål er at levere høj kvalitet akademisk uddannelse i økonomisk historie og producere original forskning på dette område.


Kurset sigter mod at forberede fagfolk med høj kapacitet fortolkning og reaktion på de økonomiske og sociale forandringer i det lange løb, og til samspillet mellem kronologiske, geografiske og sociale aspekter af disse ændringer.


Forskningen udføres i ISEG forskningscentre - nemlig GHES - Social og økonomisk historie Forskningscenter - yde vigtig støtte til studerende i dette program. Dette center og de andre forskningscentre i ISEG, som er blevet også evalueret som meget god eller fremragende, er værten centre til ph.d. Økonomiske og Sociale History studerende.

Hvem er ph.d. Økonomi og Social History for?

Enhver interesseret i at få avanceret akademisk uddannelse og forskning med henblik på at arbejde i arbejdspladser i forbindelse med international og national udvikling i den offentlige sektor, den private sektor, eller den almennyttige sektor. Ph.d. eksamen vil give de studerende mulighed for at arbejde i undervisning og forskning stillinger, ledelsesmæssige og ledende stillinger i internationale og nationale organisationer, rådgivning, uddannelse, forskningsprojekter, journalistik, planlægning, udviklingsprojekter, planlægning offentlige orden og vurdering, og sociale projekter og politik.

Lauguage af Instruktion

Portugisisk

Hvordan er kurset opbygget?


Ph.d. Økonomiske og Sociale Historien er et treårigt program, hvor de studerende skal opnå i alt 180 ECTS (point), svarende til en tre år på fuld tid arbejde. Det består af:


• Undervist kursus enheder, 60 ECTS;
• Forberedelse, fremlæggelse og forsvar af afhandlingen, 120 ECTS.

Kursus enheder bliver undervist i det første år af programmet over 2 semestre. De er:


• Research Methods (1. semester), 10 ECTS;
• Research Seminar I (1. semester), 10 ECTS;
• Valgfag enhed (1. semester), 10 ECTS;
• Valgfag enheder (2. semester), 20 ECTS;
• Research Seminar II (2. semester), 10 ECTS.

Hvem kan ansøge?


Enhver, der holder en kandidatgrad inden for økonomi, ledelse og finansiering, samt historie, og enhver, der viser evner til at udføre programmet. Studerende, der opnåede en GPA på 16 eller flere (ud af 20), eller, i særlige tilfælde, studerende, hvis GPA er lavere end 16, men har vist passende videnskabelig forberedelse eller erhvervserfaring kan også gælde.

Hvilke kriterier bruges til at vælge kandidater?


Den Videnskabelige Komité for ph.d.-programmet vil vælge kandidater på grundlag af følgende kriterier:


• kandidatgrad og dens endelige karakter


• Første cyklus (bachelor) grad (GPA) og dens endelige karakter


• Akademisk og relevant erhvervserfaring


• Forskningsforslag

Ansøgninger om ph.d. Økonomiske og Sociale historie er foretaget online på ISEG hjemmeside. Ansøgere skal dokumentere, at de opfylder adgangskravene.


De bør også vedhæfte et forsknings-forslag til deres ph.d.-afhandling projekt. Accept af en ansøger er afhængig af vurderingen af ​​deres akademiske og faglige erfaring og godkendelse af forskningen forslaget. Accepterede ansøgere vil blive tildelt en vejleder og integreres i et af de hosting forskningscentre.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra ISEG - Lisbon School of Economics & Management »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
7,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date