Ph.d. i Design, Teknologi

Udviklingen i den nuværende teknologi tilbyder en bred vifte af muligheder for kreative industrier. Der er otte fundamentale felter på det globale marked, hvor kreativ industri kan vokse: design, filmproduktion, musik, animation, interaktive medier, computerspil, digital reklame, gastronomi og kulturarv. Kreative industrier har brug for forskere og fagfolk, der kan bruge tværfaglige tænkningskompetencer til at udvikle nye tilgange til udnyttelsen af displayteknologier og digitale produkter. Over hele verden er der et voksende behov for eksperter, der kreativt kan styre konvergensen mellem forskellige kommunikationsplatforme, som kan analysere, foregribe og imødekomme de ændrede behov og forventninger hos enkeltpersoner (som forbrugere eller som borgere).

Mere end tidligere har kreative industrier i nutidens verden mere og mere komplekse komponenter og processer med hensyn til form, funktion, materiale og produktion. Derfor bliver det mere vigtigt at erhverve en tværfaglig forståelse af nye begreber i det 21. århundrede, såsom interaktionsdesign, oplevelsesdesign og service design.

Dette nye tværfaglige felt - som kombinerer anvendt design, social og adfærdsvidenskab, beregning og eksperimentelt design - kræver en omfattende forståelse af menneskelig erkendelse, følelser og opfattelser af motor systemer, informatik, historie og filosofi om videnskab, teknologi og information . Derfor er et tæt samarbejde mellem design, computerteknik, psykologi, sociologi, historie og mediestudier afgørende.

På baggrund af ovenstående har dette kandidatprogram til formål at give de studerende en mulighed for at erhverve anvendt, teoretisk og kritisk forståelse af interaktiv kommunikation, oplevelsesdesign og service design og udvikle sig som forskere og / eller praktikere. Uddannelsesprogrammet Design, Teknologi og Samfund tilbyder studerende muligheder for at gennemføre programmet med et kandidatprojekt, en kandidatafhandling (MA-grad) eller en ph.d.-afhandling (ph.d.-grad).

Ansøgningskrav:

 • Minimum GPA på 3,00 / 4,00
 • Bevis for engelsk sprogfærdighed:
  • TOEFL: IBT min. 80, CBT min. 213, PBT min. 550
  • YDS: min. 80
 • Standardiserede prøver:
 • ALES: min. 70 ligevægtet (EA); min. 80 for ph.d.-ansøgere uden kandidatgrad
 • GRE: min. 156 Kvantitativ (for ikke-tyrkiske statsborgere)

Alle disse dokumenter er påkrævet og skal uploades ved hjælp af vores online ansøgningssystem.

Bemærk venligst, at GRE og TOEFL krav ikke kan frafaldes for enhver ansøger, selvom de gjorde hele deres tidligere uddannelse på engelsk.

Når du har indsendt din online ansøgning, kan du blive listet og kontaktet af Graduate School for at planlægge et interview af Skype.

Stipendier

Efter interviewet får du også et stipendiumtilbud , hvis du bliver tilbudt optagelse i programmet . Der er ingen yderligere formularer.

Stipendierne til vores ph.d.-program (4 år) omfatter:

 • 100% studie stipendium
 • Månedlig stipendium og gratis indkvartering (på konkurrencepræget grundlag)
 • Andre ydelser (sygesikring, kontorlokaler)117685_KU_RankingQS_800x800px_0202.jpg
Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurser fra Koc University - Istanbul Turkey »

Senest opdateret July 13, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date