Læs den officielle beskrivelse

PhD i Design, Technology & Samfund

Udviklingen i den nuværende teknologi tilbyder en bred vifte af muligheder for kreative industrier. Der er otte fundamentale felter i det globale marked, hvor kreative industri kan vokse: design, filmproduktion, musik, animation, interaktive medier, computerspil, digital reklame, gastronomi og kulturarv. Kreative industrier har brug for forskere og fagfolk, der kan bruge tværfaglige tænkning færdigheder til at udvikle nye metoder til udnyttelse af skærmteknologi og digitale produkter. Overalt i verden, er der et voksende behov for eksperter, der kreativt kan styre konvergensen mellem forskellige kommunikationsplatforme, der kan analysere, forudse og imødegå de skiftende behov og forventninger af enkeltpersoner (som forbrugere eller som borgere).

Højere grad end tidligere, kreative industrier i verden i dag omfatter mere komplekse komponenter og processer i form af form, funktion, materiale og produktion. Derfor bliver det mere vigtigt at erhverve en tværfaglig forståelse af nye koncepter i det 21. århundrede, såsom interaktionsdesign, oplevelsesdesign, og servicedesign.

Denne nye tværfaglige felt- som kombinerer anvendt design, sociale og adfærdsmæssige videnskaber, beregning, og eksperimentel design- kræver en omfattende forståelse af den menneskelige kognition, følelser og opfattelser, af motoriske systemer, informatik, historie og filosofi videnskab, teknologi og information . Derfor tæt samarbejde mellem design, computer engineering, psykologi, sociologi, historie og medievidenskab er bydende nødvendigt.

På baggrund af ovenstående er formålet med denne kandidatuddannelse at give de studerende mulighed for at erhverve anvendt, teoretisk og kritisk forståelse af interaktiv kommunikation, oplevelsesdesign og service design og udvikle sig som forskere og / eller udøvere. Design, Teknologi og Samfund kandidatuddannelse giver de studerende muligheder for at gennemføre programmet med en afgangsprojekt (mdes Degree), et speciale (MA Degree), eller en ph.d.-afhandling (ph.d.).

Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurser fra Koc University - Istanbul Turkey »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date