Phd i energi undersøgelser

University of Johannesburg

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i energi undersøgelser

University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i Energy Studies er at give kvalificerede studerende med en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret gældende teori på området for energi studier. En ph.d. i Energy Studies er en ren videnskab baseret forskningsundersøgelse, der kræver kandidater til at demonstrere på højt niveau forskningskapacitet og gøre en betydelig og originalt akademiske bidrag ved grænserne af den disciplin af specialisering.

Ph.d. i Energy Studies kræver en meget høj grad af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskab viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og af anvendelsen af ​​avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning, samt af fundamental videnskabelig og akademiske værdier i generering, forarbejdning, fortolke og præsentere forskningsdata mundtligt og skriftligt.

Adgang til Doktorgrad i Energy Studies kræver helst en Master i Energi Studies, selv om en elev med en kandidatgrad i et beslægtet emne, og med passende erfaring inden for energibranchen, kan komme i betragtning til optagelse. Generelle regler for optagelse, som fastsat af Det Naturvidenskabelige Fakultet og universitetet, anvendelse.

En afhandling om et egnet emne, valgt efter samråd med programmet koordinator for Energy Studies, er nødvendig for doktorgraden. Graden tillægges vil være ph.d. (Energy Studies).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen