Formålet med ph.d. i Energy Studies er at give kvalificerede studerende med en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret gældende teori på området for energi studier. En ph.d. i Energy Studies er en ren videnskab baseret forskningsundersøgelse, der kræver kandidater til at demonstrere på højt niveau forskningskapacitet og gøre en betydelig og originalt akademiske bidrag ved grænserne af den disciplin af specialisering.

Ph.d. i Energy Studies kræver en meget høj grad af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskab viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og af anvendelsen af ​​avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning, samt af fundamental videnskabelig og akademiske værdier i generering, forarbejdning, fortolke og præsentere forskningsdata mundtligt og skriftligt.

Adgang til Doktorgrad i Energy Studies kræver helst en Master i Energi Studies, selv om en elev med en kandidatgrad i et beslægtet emne, og med passende erfaring inden for energibranchen, kan komme i betragtning til optagelse. Generelle regler for optagelse, som fastsat af Det Naturvidenskabelige Fakultet og universitetet, anvendelse.

En afhandling om et egnet emne, valgt efter samråd med programmet koordinator for Energy Studies, er nødvendig for doktorgraden. Graden tillægges vil være ph.d. (Energy Studies).

Program undervist i:
Engelsk

Se 70 flere kurser fra University of Johannesburg »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date