Phd I Fødevarer Kemi Og Analyse

University of Chemistry and Technology, Prague

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd I Fødevarer Kemi Og Analyse

University of Chemistry and Technology, Prague

Oversigt

Målet med undersøgelsen er at uddanne specialister med en dyb viden inden for området mad kemi, fødevarer / foder analyse og human ernæring - afspejler den aktuelle stade i respektive videnskabelige område og med visionen for den fremtidige udvikling / udfordringer. De studerende vil få ikke blot en omfattende teoretisk viden, men også bred praktisk erfaring i laboratorier er udstyret med moderne instrumentering. Kurserne leveres til fremtidig specialist er fokuseret på reaktion forekommer i fødevarer under forarbejdning transport og / eller opbevaring. De store parametre for fødevarer såsom næringsværdi, sensoriske egenskaber og sikkerhed er i fokus, kosttilskud er også anledning til bekymring. Der lægges særlig vægt på avancerede analytiske strategier gældende for en effektiv kontrol af kemiske forureninger / rester / giftstoffer, er opmærksomheden også betalt til moderne omik strategier, der muliggør kæmper mad bedrageri og studier af biologisk aktive fødevarekomponenter. Med hensyn til human ernæring, er nogle kurser vedrørte også med medicinske aspekt forbundet med dette område.

Karriere

Den kandidat er ekspert forberedt til forskellige roller i ledende stillinger, der kræver anvendelse af en omfattende viden inden for området mad kemi, mad analyse, fødevaresikkerhed, ernæring og miljøbeskyttelse. Kandidaten er forberedt til ledelsen / udfører en forskning både i den private sektor og offentlige institutioner. Ud over disse stillinger, kandidater takket være en intensive kurser med fokus på human ernæring som rådgivere og / eller koordinatorer.

Udvælgelse af de seneste afhandlinger

  • Den antioxidant aktivity evaluering af Maillard reaktionsprodukter i modelsystemer og udvalgte vegetabilske fødevarer
  • Nye teknikker i Analyse af giftstof i fødevarer Rester
  • Undersøgelse af frigivelse af industrielle forureninger i fødekæder
  • Nye tilgange til at studere skæbne forurenende stoffer i fødevarer og miljø
  • Nye strategier i analysen af ​​miljøbelastende stoffer
  • Anvendelse af massespektrometriske teknikker til komplekse kvalitet og sikkerhedsvurdering af varmebehandlet kartoffel og korn fødevarer
  • Forekomsten af ​​mykotoksiner i korn og deres skæbne under forarbejdning af fødevarer

Diverse

åbent tilmelding

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
2,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prag
Startdato: Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Tjekkiet - Prag
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen