Phd I Fødevareteknologi

University of Chemistry and Technology, Prague

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd I Fødevareteknologi

University of Chemistry and Technology, Prague

Oversigt

Hovedformålet med ph.d.-programmet er at forberede kandidater med evnen til selvstændigt skabende arbejde og dyb viden inden for fødevareteknologi og andre relaterede emner. Undersøgelsen fokuserer på det videnskabelige og forskningsarbejde i teknologiske processer og er baseret på omfattende viden om de kemiske, biologiske, teknik og økonomiske discipliner, og kendskabet til thesolution af de specifikke komplekse problemer i udvalgte fødevarer grene (korn, bager og sukker teknologi, mejeriprodukter og fedt teknologi, kød og kødprodukter teknologi, teknologi af frugt og grøntsager, teknologi af overfladeaktive stoffer og detergants og kosmetik).

Karriere

Kandidater kan arbejde inden for videnskab og forskning eller direkte i fødevareindustrien, samt i de relaterede felter som kosmetik og kemiske industri, herunder behandling af affald og miljøbeskyttelse. De kan holde lederstillinger i udvikling, produktion, kontrol og projektion i kommercielle virksomheder eller statslige institutioner. På grund af den brede ekspertise kandidaterne er klar, ikke kun for professionelle indsats i deres specialisering, men også for tilpasningen til mulige anvendelse i andre tekniske og videnskabelige områder.

Udvælgelse af de seneste afhandlinger

  • Forberedelse og karakterisering af sorbenter baseret på modificerede polysaccharider
  • Funktionelle egenskaber af valleproteiner
  • Tendenser i emballage til fødevarer: emballage med antimikrobiel aktivitet og hygiejniske aspekter ved brug af blødgørere baseret på epoxideret sojaolie
  • Radikale og pericykliske reaktioner i fedtstoffer og olier under høje temperaturer
  • Vurdering af autenticitet af Eddike og Dåser indeholdende eddike
  • Udvalgte faktorer, der påvirker sikkerheden af ​​fødevarer og retter
  • Fraktionering af større valleproteiner
  • Årsager og forebyggelse af fejl af fødevarer
  • Fremstilling af polysaccharidderivater med anvendelse signifikans
  • Strukturel analyse af polysaccharider af lægemidler træ-henfald svampe

Diverse

åbent tilmelding

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
2,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prag
Startdato: Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Tjekkiet - Prag
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen