Read the Official Description

Doctor of Philosophy i Color Science

Farve har været et emne for intens interesse og undersøgelse for hundreder hvis ikke tusinder af år. Som en generalisering, kan farve videnskab defineres som en kvantificering af vores opfattelse af farver. Dens beherskelse kræver en tværfaglig pædagogisk tilgang omfatter fysik, kemi, fysiologi, statistik, datalogi og psykologi. Farve videnskab bruges i design og kontrol af de fleste menneskeskabte farvede materialer, herunder tekstiler, belægninger, og polymerer og at specificere så forskellige materialer som jord og vin. Det benyttes i vid udstrækning i farvegengivelsen herunder digital fotografering, desktop og projektion display, og trykning. Som vi begynder det 21. århundrede, farve videnskab er allestedsnærværende.

Color videnskab forskning på RIT omfatter så forskellige områder som medicinske data visualisering, computergrafik og animation, kunst bevaring, spektrale og rumlige målinger af materialer, farveprint, digital fotografering, film og tv, og modellering af vores opfattelser til brug i at definere farver kvalitet. RIT har en lang historie af stipendium i farve videnskab.

Programmet er designet til studerende, hvis bachelor store selskaber er i fysik, kemi, matematik, datalogi, teknik, eksperimentel psykologi, billedbehandling, eller anvendt disciplin vedrørende den kvantitative beskrivelse af farve, for eksempel, tekstiler, grafisk kunst, animation, materiale videnskab, og polymer videnskab. Alle studerende skal tjene 99 point som en ph.d.-studerende. For fuldtidsstuderende, programmet kræver tre eller flere års studier på kandidatniveau for studerende ind i programmet med en studentereksamen grad. Studieordningen er en kombination af de krævede kurser i farve videnskab, valgfag egnede til kandidatens baggrund og interesser, en tre kvart forskningsprojekt i løbet af andet studieår, og en forsknings-afhandling. Studerende skal bestå en adgangsgivende eksamen i løbet af deres andet studieår og et kandidatur eksamen i mindst et år inden de har afsluttet deres afhandling. Ansøgere, der ønsker at komme ind i programmet, men mangler tilstrækkelig forberedelse måske nødt til at tage så mange som 36 point af bachelor grundkurser i matematik, statistik, datalogi, og generel videnskab før immatrikuleret med ph.d.-status.

Adgangskrav

For at komme i betragtning til optagelse på Ph.D. program i farve videnskab, skal kandidaterne opfylde følgende krav:

  • Udfyld en ansøgning om kandidatoverbygningen
  • Hold en fortjent studentereksamen grad fra et godkendt universitet
  • Indsend scores fra Graduate Record Examination (GRE)
  • 'Send officielle bachelor udskrift (r) med GPA på 3,0 eller højere, eller en GPA på 3,0 eller højere i fundament kursusaktiviteter
  • Indsend to faglige anbefalinger
  • Deltag i en on-campus interview (når det er muligt)
  • For internationale ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, scores fra Test af engelsk som fremmedsprog skal indsendes. Minimum score på 240 (computer-baseret), 587 (papirbaseret) eller 94 (Internet-baseret) er påkrævet. International English Language Testing System (IELTS) scorer vil blive accepteret i stedet for TOEFL eksamen. Mindste score vil variere, men det absolutte minimum score kræves for ubetinget accept er 6,5.
Program taught in:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date