Phd i faststoffysik

International School for Advanced Studies (SISSA)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i faststoffysik

International School for Advanced Studies (SISSA)

1

SISSA hilser ansøgninger om op til 6 positioner for en ny Fast Track PhD i Materialers Fysik starter i oktober 2016

SISSA har netop lanceret et nyt program for hurtigere adgang til en ph.d. i faststoffysik. De bedste studerende vil være i stand til at deltage i foredrag på SISSA mens stadig går deres sidste år af Master kursus i fysik ved universitetet i Trieste.

Ph.d. kursus i "Teori og numerisk simulering af kondenserede stoffer" er en rig og komplet post-graduate-program på op til 4 års uddannelse og forskning, der dækker de forskellige aspekter af området. Den hurtige vej program giver eleverne mulighed for at starte deres forskerkarriere et år tidligere, studere og arbejde i et levende internationalt miljø. Studerende på SISSA har løbende tæt samspil med deres vejledere samt med flere forskere og specialister i deres fagområde.

For at få adgang til denne fast track PhD programmet studerende vil blive udvalgt på grundlag af deres pensum og to optagelsesprøver, en inden du tilmelder dig Master og et efter to år for at blive optaget på ph.d.. De to studerende, som vil rang bedst i udvælgelsen, vil blive tildelt op til 750 euro om måneden til dækning af leveomkostninger i Trieste og universitet gebyrer.

Info

SISSA er et videnskabeligt center inden for fysik, matematik og neurovidenskab, som ligger i en campus med fantastisk udsigt over byen og bugten.

Hvordan søger

Ansøgningerne vil blive accepteret fra 15. juni til 1 September 2016 email: cm@sissa.it

"SISSA er en drøm for en ung forsker. Det er centrum for en af ​​de største, og livligste ekspertise poler i Materialers Fysik. "

Massimo Capone, Full professor ved SISSA

"En støttende miljø og tætte relationer med kolleger gjorde mig føle sig hjemme. Blandingen af ​​havet og bjergene er en enorm kilde til ideer. "

Mariani Rusishvili, ph.d.-studerende ved SISSA

"SISSA er en vidunderlig miljø, fra den videnskabelige og menneskelige synspunkter. Jeg har været i høj grad beriget og forberedt til at imødegå forskning og livet i almindelighed. "

Angelo Russomanno, Post-doc ved ICTP

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Italien - Trieste, Friuli-Venezia Giulia
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italien - Trieste, Friuli-Venezia Giulia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen