Phd i faststoffysik

Generelt

Program beskrivelse

1

SISSA hilser ansøgninger om op til 6 positioner for en ny Fast Track PhD i Materialers Fysik starter i oktober 2016

SISSA har netop lanceret et nyt program for hurtigere adgang til en ph.d. i faststoffysik. De bedste studerende vil være i stand til at deltage i foredrag på SISSA mens stadig går deres sidste år af Master kursus i fysik ved universitetet i Trieste.

Ph.d. kursus i "Teori og numerisk simulering af kondenserede stoffer" er en rig og komplet post-graduate-program på op til 4 års uddannelse og forskning, der dækker de forskellige aspekter af området. Den hurtige vej program giver eleverne mulighed for at starte deres forskerkarriere et år tidligere, studere og arbejde i et levende internationalt miljø. Studerende på SISSA har løbende tæt samspil med deres vejledere samt med flere forskere og specialister i deres fagområde.

For at få adgang til denne fast track PhD programmet studerende vil blive udvalgt på grundlag af deres pensum og to optagelsesprøver, en inden du tilmelder dig Master og et efter to år for at blive optaget på ph.d.. De to studerende, som vil rang bedst i udvælgelsen, vil blive tildelt op til 750 euro om måneden til dækning af leveomkostninger i Trieste og universitet gebyrer.

Info

SISSA er et videnskabeligt center inden for fysik, matematik og neurovidenskab, som ligger i en campus med fantastisk udsigt over byen og bugten.

Hvordan søger

Ansøgningerne vil blive accepteret fra 15. juni til 1 September 2016 email: cm@sissa.it

"SISSA er en drøm for en ung forsker. Det er centrum for en af ​​de største, og livligste ekspertise poler i Materialers Fysik. "

Massimo Capone, Full professor ved SISSA

"En støttende miljø og tætte relationer med kolleger gjorde mig føle sig hjemme. Blandingen af ​​havet og bjergene er en enorm kilde til ideer. "

Mariani Rusishvili, ph.d.-studerende ved SISSA

"SISSA er en vidunderlig miljø, fra den videnskabelige og menneskelige synspunkter. Jeg har været i høj grad beriget og forberedt til at imødegå forskning og livet i almindelighed. "

Angelo Russomanno, Post-doc ved ICTP

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals ... Læs mere

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals such as Nature and Science. The School has also drawn up over 150 collaboration agreements with the world's leading schools and research institutes. Minimer