Read the Official Description

Det Filosofiske Fakultet har det overordnede formål at bidrage til uddannelse af professionelle filosoffer og har, som en stor interesse og refleksion centre, manden i almindelighed og den afrikanske religiøse fænomen i særdeleshed. Den filosofiske uddannelse Programmet sigter mod at give de studerende bredden og kritiske ånd kraft på et filosofisk og videnskabelig forståelse af samfundet, tanker, visdom og afrikansk spiritualitet.

Fakultetet og har til hensigt at hjælpe de studerende til at indgå i dialog med teologer og andre lærde. Modtagerne af en sådan uddannelse er til gavn for Kirken og den nation i forskellige sektorer af uddannelse og alle andre nationale udviklingsopgaver, at den påtænkte uddannelse.

Baseline studier vil tage fem år eller 3 års licens og 2 års mester. Uddannelsen kan afsluttes med en af ​​sammenlægning af ungdomsuddannelserne på højere niveau som bemyndiger grad i filosofi undervisning i de gymnasiale uddannelser.

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies i filosofi, dr.phil og Associate af videregående uddannelse i filosofi.

Program taught in:
Fransk

See 2 more programs offered by L’Université Catholique Du Congo »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Feb. 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019, Feb. 2020
End Date
Application deadline

Sep. 2019, Feb. 2020