Læs den officielle beskrivelse

Det tværfaglige Earth Sciences og miljømæssig bæredygtighed Ph.d. program vil forberede dig til at være en del af en voksende industri af ledere, forskere og ingeniører behandler spørgsmål som klimaændringer, knaphed på vand, naturlig efterspørgsel ressource, og miljømæssig bæredygtighed i sydvest, USA, og det globale samfund.

Du har et valg af tre betoninger:

  • Jorden og Planetary Systems
  • Klima og Miljø Change
  • Engineering Bæredygtige Systems

Indlæggelser

Indlæggelser krav til denne kandidatuddannelse:

  • Der foretrækkes studerende med en akademisk grad fra et akkrediteret kollegium eller universitet i almindeligt omdømme i geologi, geovidenskab, miljøvidenskab, miljøpolitik og bæredygtighed, teknik, økologi, skovbrug, planetologi eller et nært beslægtet område.
  • Mindst en 3,00 kumulativ GPA (skalaen er en 4,0 = A)
  • GRE General Test

Betoninger

Vores program vil nå på tværs af de anvendte og Grundvidenskab og miljøpolitiske og tekniske løsninger ved at fokusere på tre betoninger, beskrevet nedenfor.

Jorden og Planetary Systems

Denne vægt vil forberede dig til at forfølge forsknings- og uddannelsesmuligheder, at: 1) Advance viden i de kritiske områder for samfundet af energi, naturressourcer og vand, og naturkatastrofer, 2) fortsætte forkant forskning øjeblikket gøres på Jorden og planeter og 3) anvende denne viden på områder som bro mellem geovidenskab og fysik, kemi, teknik og biologi.

Indsatsområdet i Jordens og Planetary Systems vil træne og uddanne fremtidens ledere i områder af industrien med stigende krav (f.eks, naturressourcer og energi), og i statslige organer, der kræver ph.d.-niveau forskere til at informere de politiske beslutninger om nogle af de største problemer vender samfundet.

Klima og Miljø Change

Klima- og Miljø Change vægt er designet til at udvikle forskning og uddannelsesmæssige færdigheder, at: 1) fremme nye forståelser af naturlige klimavariationer, 2) at forbedre fremskrivninger af klimaændringer og deres indvirkning på økosystemer og deres hydrologiske og geologiske fundament (dvs. liggende) og 3) anvende denne viden til at informere de politiske beslutninger om, hvordan man bedst kan forvalte naturressourcerne under skiftende klima og relaterede miljømæssige belastninger. Det kombinerer det langsigtede perspektiv fra geologiske arkiver med procesorienterede undersøgelser af i dag, med det formål at integrere et felt-baseret forståelse af naturlige systemer i prædiktive modeller, som understøtter en bæredygtig ressourceforvaltning i lyset af klimaforandringerne.

Engineering Bæredygtige Systems

Målene for denne vægt er at udvikle forsknings- og uddannelsesmæssige færdigheder, som: 1) forudgående teknisk analyse og applikationer er relevante for bæredygtig udvikling, 2) forbedre effektiviteten af ​​tekniske processer, produkter, og uddannelse, og 3) at forstå og anvende deres viden i bæredygtighed sammenhænge økonomisk bæredygtighed, miljøvenlighed og bæredygtighed, samfundsmæssige virkninger og udviklingspolitik og implikationer.

Den Engineering bæredygtige vægt er designet til den interesseret i en forståelse af de økonomiske, samfundsmæssige og miljømæssige konsekvenser af tekniske systemer ingeniør. Du vil få en stærk baggrund som ingeniør forbedret ved at forstå fremtidige bæredygtighed af vores miljø, og vil blive forberedt til en karriere i den akademiske verden, erhvervslivet og statslige organisationer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurser fra Northern Arizona University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date