Phd i halvleders fysik

Generelt

Program beskrivelse

Ph.d. i halvleders fysik

Undervisningssprog: Russisk

Afdelingen for fysik og teknologi i nanostrukturer er beregnet til at forberede højt kvalificerede specialister på dette område.

Den moderne opfattelse af nanostrukturer omfatter en bred vifte af materialer og apparater, der finder anvendelse på helt forskellige områder: fra elektronik og mekanik til bioteknologi.

Udover laboratorierne i instituttet er faciliteterne til praktikanterne udbudt af Akademisk Universitet, Ioffe Institutet og Videnskabelig-Teknologisk Center for Mikroelektronik.

Afdelingen tilbyder følgende postgraduate program:

  • Halvleders fysik.

Ved at anvende en unik eksperimentel og teknologisk basis for laboratorier i akademiske institutter under uddannelsen skabes gunstige betingelser for at mestre moderne forskning og teknologiske metoder.

Afdelingsleder er akademiker Zhores I. Alferov.

Studieafgift

  • Ingen studieafgift for borgere i Rusland, Khazakstan og Hviderusland
  • 20 000 RUB pr. Semester for borgere fra andre tidligere medlemmer af SNG
  • 30 000 RUB pr. Semester til andre internationale studerende.

Om Akademisk Universitet

Den akademiske universitets højere uddannelsescenter er den eneste højere uddannelsesinstitution, der er tilknyttet det russiske videnskabsakademi. Højskolecentret har til formål at uddanne MSc og ph.d.-uddannelser og yde fortsat faglig uddannelse og videreuddannelse.

Det akademiske universitet ligger på Khlopin str. 8/3, Skt. Petersborg, Rusland. Klasseværelserne og laboratorierne på Akademisk Universitet er pænt udstyret. På Akademisk Universitet er der også computer klasser, en konferencehal, en sal for teaterforestillinger, et bibliotek, en kantine, en førstehjælp post, et hotelkompleks og et sportscenter, som omfatter en indendørs swimmingpool, en indendørs tennisbane og et motionscenter. Studerende og personale på Akademisk Universitet kan bruge tjenesterne i St. Petersborgs kliniske hospital i RAS. Akademisk Universitets sovesal ligger ved Maurice Toreza Ave. 37/2.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Den videregående uddannelse Center for Akademisk Universitet er den eneste højere uddannelsesinstitution tilknyttet det russiske Academy of Sciences. The Higher Education Centret henvender sig til udd ... Læs mere

Den videregående uddannelse Center for Akademisk Universitet er den eneste højere uddannelsesinstitution tilknyttet det russiske Academy of Sciences. The Higher Education Centret henvender sig til uddannelsen MSc og ph.d. 'ere og give løbende faglig uddannelse og videreuddannelse. Akademisk Universitet har staten tilladelse til at drive pædagogisk aktivitet (# 0724, 17. februar 2011) i følgende kandidatuddannelserne: Anvendt matematik og fysik (matematisk og Informational Technologies afdeling): Teoretisk datalogi; Software Engineering; Algoritmisk Bioinformatik. &nbsp Fysik (Teoretisk Fysik afdeling): Teoretisk og matematisk fysik. Applied Physics Elektronik og mikroelektronik (fysik og teknologi Nanostrukturer afdeling): Fysik af lav-dimensionale stat. Akademisk universitet giver ph.d.-studier inden for følgende områder: Astrofysik og Stellar Astronomi Enheder og metoder i eksperimentel fysik Physics of Condensed Matter Fysik af halvledere Fysik på en atomkerne og elementarpartikler Philosophy of Science and Technology Akademisk Universitetet ligger på Khlopin str.. 8/3, St. Petersborg, Rusland. De klasseværelser og laboratorier af Akademisk universitetet er pænt udstyret. På Akademisk Universitet er der også computer klasser, en konferencesal, en hal til teater, et bibliotek, en kantine, en førstehjælpskasse indlæg, et hotel kompleks, og en sport kompleks, som omfatter en indendørs swimming-pool, en indendørs tennisbane og et motionscenter. Studerende og ansatte i Akademisk universitetet kan udnytte tjenesterne i St. Petersborg Klinisk Hospital af RAS. Kollegiet af Akademisk Universitet ligger på Maurice Toreza Ave. 37/2. Minimer
Sankt Petersborg