Phd I Historie

Lingnan University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd I Historie

Lingnan University

phd i historien

Varighed: 3 eller 4 år (Full-time) Sted: Hong Kong Institut for Historie ved Lingnan har i øjeblikket ni fuld tid fakultet medlemmer, og deres forskningsområder dækker præ-moderne og moderne kinesisk historie, historie Hong Kong, moderne britisk og europæisk historie, historie Rusland og Centralasien, og amerikansk historie. Instituttet er særligt interesseret i at rekruttere studerende, der er interesseret i transnational historie.

Professor Han Xiaorong er en specialist i 20. århundrede kinesisk og vietnamesisk historie med fokus på bønderne bevægelser, etniske relationer, og de regionale samspil og integration.

Professor Liu Guanglin, William forskning fokuserer på kinesisk økonomisk historie, politiske økonomi sent Imperial China, kinesisk militær historie, Neo-konfucianismen og markedsøkonomi i et historisk perspektiv.

Lektor Grace Ai-Ling Chou er specialist i Hongkong og kinesisk intellektuelle og pædagogiske historie. Hendes seneste arbejde har udvidet til at omfatte det britiske imperium og dets pædagogiske arv i andre tidligere asiatiske kolonier i Sydøstasien, med en sammenlignende fokus på Middelhavet. Hun forsker også de kulturelle og uddannelsesmæssige aspekter af den kolde krig i Asien inden for en bredere sammenhæng af historien om Øst-Vest-interaktioner.

Lektor Mark Hampton er en specialist i det 19. og 20. århundrede Storbritannien, mediehistorie i særdeleshed. Hans seneste arbejde er skiftet til kejserlige kultur: Hongkongs plads i det 20. århundredes britisk kultur, da Hongkong var en koloni af Storbritannien. Han er en del af en klynge af Historie fakulteter, som arbejder med Hongkong og det sydlige Kina.

Lektor Lau Chi-pang er specialist i Hongkong Historie, Ming og Qing Kina, Moderne Kina, kinesisk Intellectual History.

Lektor Niccolò Pianciola specialiseret sig i slutningen af ​​zarens og tidlig sovjetisk historie i Centralasien. Hans værker har beskæftiget sig med ledelse af etnisk mangfoldighed, tvungne befolkningstal overførsler, og politik landbruget kolonisering og socioøkonomisk transformation.

Adjunkt Diana Lemberg har specialiseret sig i tyvende århundredes amerikanske historie, tyvende århundredes europæiske historie, koloniale og kejserlige formationer, menneskerettighedssituationen historie, kulturhistorie, historie af teknologi og global engelsk.

Anvendelsesmetoder

Ansøgere kan søge optagelse på ph.d.-uddannelsen på to måder som følger:

1. Ansøg om ph.d.-programmer via Hongkong Ph.d. Fellowship Scheme (HKPFS)

Lingnan er en af ​​de universiteter, der kan nominere strålende ansøgere til Fellowship ydes af Rådet Research Grants (RGC) gennem HKPFS. Hver Fellowship fået tildelt vil blive forsynet med HK $ 240000 / år (HK $ 20000 / måned) og en konference / forskningsmæssig rejsegodtgørelse på op til HK $ 10,000 / år i højst 3 år. (US $ 1 = HK $ 7,8).

Ansøgning om optagelse gennem denne ordning er nu inviteret. For at ansøge om optagelse, bedes du foretage en første ansøgning på RGC's Adgangssystem på www.rgc.edu.hk/hkphd i perioden 1. september til 1. december 2017 (Hongkong Tid 12:00) . Hver ansøger vil blive tildelt et referencenummer. Ansøgeren skal derefter indsende en fuld ansøgning direkte til Lingnans elektroniske system på www.ln.edu.hk/admissions/applyonline senest den 3. december 2017 . Sene ansøgninger vil ikke blive behandlet.

2. Ansøg om ph.d.-programmer direkte

Ansøgere kan søge om optagelse til ph.d.-uddannelsen ved på universitetet direkte. Fuldtids studerende vil normalt være forsynet med Postgraduate stipendier. Postgraduate Studentship for en ph.d.-studerende bliver HK $ 16.390 / month * (sats underlagt anmeldelse)
* Skal hæves til HK $ 16.720 / måned efter bekræftelse af kandidatur.

Universitetet inviterer ansøgninger fra 1. november 2017 til 26. januar 2018 . Ansøgere kan ansøge online ved www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. For yderligere oplysninger, besøg venligst www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Generelle adgangskrav

  1. En ansøger om optagelse til kandidatur for graden af ​​ph.d. bør normalt:
  • en. holde en kandidatgrad tildeles af en videregående uddannelsesinstitution anerkendt til dette formål af universitetet; eller
  • b.. have en relevant bacheloruddannelse med første eller anden klasse æresbevisninger eller en tilsvarende standard, og har registreret i et studieprogram for en kandidatgrad på en anerkendt videregående uddannelsesinstitution i mindst et år og have bevis for forskning præstation; eller
  • c. har opnået tilsvarende kvalifikationer af a) eller b) ovenfor; eller
  • d. har givet tilfredsstillende dokumentation for akademiske og faglige opnåelse.

Bemærk: Første grad kandidater med dokumenteret forskning kvalifikationer eller erfaring kan blive optaget direkte til ph.d.-studier kun under særlige omstændigheder. Normalt vil en kandidat uden en kandidatgrad ville ikke blive optaget til ph.d.-studier, og han / hun skal lade sig registrere som en MPhil studerende i første instans.

  1. I tillæg til ovenstående, en ansøger, hvis grad ikke er fra en videregående institution i Hong Kong eller en engelsk-talende land skal opnå et minimum score på 550 (papir-baseret test) eller 213 (computer-baseret test) eller 79 (Internet -baseret test) i testen af ​​engelsk som fremmedsprog (TOEFL), eller et band score på 6,5 eller derover i International English Language Testing System (IELTS), eller en tilsvarende score i en anerkendt test, eller tilsvarende kvalifikationer til bevise hans / hendes sprogkundskaber, der vil blive behandlet fra sag til sag-basis. Ansøgere skal opfylde yderligere krav, hvis nogen, der fastsættes af de programmer, som de søger om optagelse.
  2. For optagelse til Lingnan ph.d.-programmer via HKPFS, fastsatte den RGC at en ansøger fra et ikke engelsk-talende universitet, medmindre han / hun giver bevis for, at engelsk er undervisningssproget for alle kurser for indgangen kvalifikation (r) i hans / hendes foreslåede ph.d.-uddannelse (r), han / hun er forpligtet til at vedhæfte score resultaterne af TOEFL eller IELTS i ph.d.-programmet. Dette krav (obligatorisk indsendelse af TOEFL / IELTS score resultater) kan fritages for ansøgere, hvis forslag ph.d. studier er specifikt i ikke-engelsk medie, fx kinesisk. Sagsøgerne har imidlertid stadig nødt til at opfylde de sproglige krav på universitetet som angivet i punkt 2 ovenfor.

Programmets specifikke adgangskrav

I stedet for Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) / International English Language Testing System (IELTS) scorer, en ansøger kan opnå lønklasse C eller derover i Cambridge Test af Proficiency i engelsk sprog; eller klasse C eller derover i engelsk sprog i de oversøiske General Certificate of Education (GCE).

En ansøger kan være forpligtet til at godtgøre hans / hendes evne på engelsk og / eller kinesisk gennem hjælp af et interview.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 8, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen