Industrial Engineering Department ikke kun giver grundlæggende teknik viden, men også udstyrer de studerende med informationsteknologi og engelskkundskaber. Gennem industriel uddannelse, mindre projekter i forskellige kurser, og afgangsprojekt, vores afdeling præsenterer fleksibilitet for studerende at koncentrere sig om de særlige områder, de er villige til at studere. Vores pensum er fokuseret på Information Systems Engineering, Production Engineering and Operations Research.

Globalisering af verdensøkonomien har været stigende kundernes forventninger, skabe efterspørgsel efter varer og tjenester med bedre kvalitet til overkommelige priser. Derfor har fremstillings-og servicevirksomheder begyndte at søge for de menneskelige ressourcer med tekniske og ledelsesmæssige færdigheder. Industrial Engineering, som en disciplin på vej ud af dette synspunkt, bidrager til produktions-og servicevirksomheder, der anvender analytisk problemløsning teknikker, informationsteknologier, og visse sociale videnskaber. I rammen af ​​disse referencer, Industrial Engineering anvendelsesområde for forskning og uddannelse er at søge midlerne til at øge kvalitet og produktivitet ved hjælp af de knappe ressourcer effektivt. Så det giver muligheder for gode positioner i fremstillingsindustrien, sundhedstjenester, kommunikation, fødevaresektoren, uddannelse, logistik, banker, konsulentfirmaer, offentlige virksomheder, selv enda dele af sociale projekter.

Der er tre laboratorier, der er etableret i Department of Industrial Engineering af Yasar University. Disse er Computer Aided Design and Manufacturing (CAD / CAM) laboratorium, Ergonomi laboratorium og simulering laboratorium. Vores studerende har mulighed for at udvikle deres praktiske færdigheder gennem den individuelle brug af laboratorieudstyr. Ved udgangen af ​​den bacheloruddannelse, er de studerende udstyret med den viden og evne til at starte en lovende karriere i industrien eller til at fortsætte studier.

Program undervist i:
  • Engelsk
Yasar University

Se 5 flere kurser fra Yasar University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
11,000 USD
for det komplette program
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date