Den Singapore Management University (SMU) PhD i Information Systems program udvikler forskere og undervisere, som løse dybe teknologiske udfordringer i faste informationssystemer, der påvirker forretningsprocesser eller ledelse, eller som udvikler værktøjer og metoder. Vores fakultet medlemmer konsekvent offentliggør i top-tier business tidsskrifter og vinde priser til vores ph.d.-studerende i internationalt anerkendte konferencer.

Vores kandidater er uddannet til at samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. De er også uddannet i design af teknologiske løsninger for virkelige verdens problemer og applikationer, og producere top-rated akademiske publikationer. Programmet udstyrer dem til en karriere med laboratorier til forskning og udvikling, den akademiske verden og industrien.

Brede forskningsstyrker omfatter cybersikkerhed; Dataadministration & Analytics; Information Systems & Management; Intelligent Systems & Decision Analytics; Og cyber-fysiske systemer.

PhD i Information Systems program Structure

Ph.d. i Information Systems er en fuldtids-program, med en maksimal kandidatur fem år. I de første to års studier, vil de studerende tilmelde sig intensive kurser til at bygge deres forskning dybde og bredde. De kursusaktiviteter er at forberede eleverne til afhandling forskning. Studerende er forpligtet til at sidde i en ph.d. Qualifying Examination (QE) for at vurdere deres beherskelse af grundlæggende begreber og teorier. På en vellykket afslutning af QE, vil den studerende være klar til at gå i gang med afhandlingen, som er baseret på original, uafhængig forskning.

Framework

 • Kursusaktiviteter (6 Course Units) - Empirisk forskning projekter (4 Kursus Units) - Advanced Research Emner (2 Kursus Units) - Afhandling (28 Kursus Units)

Mundtlig Forsvar af afhandling forslag

Dette er en mundtlig præsentation af det foreslåede emne til en afhandling udvalg. En skriftlig afhandling forslag skal indsendes inden præsentationen. En vejleder, med ekspertise i det valgte emne, vil blive udpeget. Han eller hun vejleder og mentorer den studerende gennem hele afhandlingen arbejde.

Mundtlig forsvar og Afslutning af ph.d.-afhandling
Dette er en mundtlig præsentation af den skriftlige afhandling rapport til udvalget. Efter eventuel revision (er) til rapporten og efter opfyldelsen af ​​alle nødvendige krav, vil udvalget anbefale til universitetet om tildeling af ph.d.-graden.

Adgangskrav

 • Mindst en god bachelorgrad - god GRE eller GMAT resultater - Gode TOEFL eller IELTS score (for ansøgere, hvis undervisningssprog på bachelor- / kandidatniveau var ikke på engelsk)

Ph.d.-studerende 'Professional Development

Eleverne er også faglig uddannelse. Disse omfatter undervisning, engelsk kommunikation og præsentationsteknik, samt karriereudvikling workshops såsom interview forberedelse. Desuden har de studerende også muligheder for at dele deres forskningsbidrag med den internationale forskningsverden gennem velrenommerede referee forskningskonferencer, i Singapore og i udlandet. SMU yder støtte til vores studerende til at deltage i sådanne konferencer.

Scolarships

Stipendier til rådighed

Singapore Management University (SMU) Ph.d.-programmer: Forskning Excellence på tværs af Management, Social Science & Computing

Et førende universitet i Asien, Singapore Management University (SMU) er kendt internationalt for sin verdensklasse forskning og fremtrædende undervisning. Det genererer topforskning med global indvirkning, og har til formål at producere bredt baserede, kreative og igangsættende ledere. Hjem til over 8300 bachelor-og ph.d.-studerende, er SMU kendt for sin interaktiv og teknologisk-aktiveret pædagogik af seminar-stil undervisning i små klassestørrelser. Universitetet består af seks skoler - School of Bogføring, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, School of Law og School of Social Sciences - tilbyder en bred vifte af bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser i forskellige discipliner .

SMU tilbyder fire ph.d.-programmer:

 1. PhD i Business, med specialisering i:
 • finansiering
<li>   markedsf&oslash;ring</li>
<li>    Operations Management</li>
<li>    Organisatoriske Adf&aelig;rd &amp; Human Resources</li>
<li>    Strategisk ledelse &amp; Organisation</li>

Ph.d. i økonomi

  Ph.d. i psykologi

  Ph.d. i informationssystemer (databehandling samt ledelse)

Fordele ved Videreførelsen af ​​SMU Ph.d.

 • SMU forbereder vores ph.d.-studerende til at blive førende i verdensklasse akademiske eller industri tanke ledere på deres specialiserede områder ved at give mulighed for dybere integration på tværs af ledelse, samfundsvidenskab og computing. Vores studerende er godt rustet til at skabe eller generere slagkraftige og den virkelige verden løsninger. SMU opfordrer vores studerende til at gennemføre tværfaglig forskning under deres ph.d.-rejse.
 • Der er også mange muligheder for vores ph.d.-studerende til at deltage i forskning og undervisning teams på skolerne samt SMU forskningscentre og institutter omfatter internationalt kendte videnskabelige medarbejdere, der er eksperter inden for deres specialiserede områder.
 • Ud over akademisk uddannelse, SMU ph.d.-studerende deltager også i faglige udviklingsaktiviteter (såsom præsentation og undervisningskompetencer uddannelse). Denne uddannelse er nyttigt for dem i løbet af deres ph.d.-studier samt efter endt uddannelse.
 • At være i en by campus, ph.d.-studerende har let adgang til industriens partnere, der leverer forskningsdata og validering platforme samt SMU forsknings- faciliteter, som omfatter proprietære og offentliggjorte databaser.
 • SMU giver vores ph.d.-studerende med stipendier, der dækker studieafgift og give levende stipendier samt giver generøs konference finansiering til studerende til at dele deres forskningsbidrag med den internationale forskningsverden.
 • Vores ph.d. kandidater har fundet gode placeringer på prestigefyldte akademiske institutioner og brancheorganisationer.
Program undervist i:
Engelsk
Singapore Management University

Se 4 flere kurser fra Singapore Management University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 - 5 år
Fuldtid
Price
- Stipendier til rådighed
Deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
End Date