Phd I Internationale Forbindelser Og Europæiske Studier

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd I Internationale Forbindelser Og Europæiske Studier

University of Nicosia

 • Varighed (år): 3
 • Kvalifikation Tildelt: Doctoral Programme i europæiske studier og Internationale Relationer (ph.d., 3 år)
 • Kvalifikationsniveau: 3. Cyklus (ph.d.)
 • Undervisningssprog: Engelsk og græsk
 • Mode Undersøgelse: Fuldtid / Deltid
 • Minimum ECTS-point: 180

Profil af programmet

Generelt

Doktorsprogrammet i internationale relationer (herefter IR) sigter mod skabelse og fortolkning af viden, der udvider forgrunden for IR-disciplen (i bredere læsning af disciplinen) gennem oprindelig forskning og kritisk tænkning. Indehavere af en ph.d. I IR vil kunne konceptualisere, designe og implementere projekter til generering af væsentlig ny viden og / eller forståelse inden for internationale relationer. Hertil kommer, at indehavere af en ph.d. i IR vil have de kvaliteter, der er nødvendige for beskæftigelse, der kræver evnen til at træffe informerede vurderinger om komplekse emner inden for specialiserede emner inden for IR og innovation i at tackle og løse konceptuelle og praktiske problemer i verdenspolitikken.

Doktorsprogrammet i IR er designet i overensstemmelse med rammebestemmelserne for kvalifikationer inden for videregående uddannelser (Barcelonaprocessen) og den europæiske kvalifikationsramme (niveau 8 i EQF) samt i overensstemmelse med etablerede standarder og praksis i europæiske og amerikanske universiteter, der tildelt titlen doktor i filosofi i internationale relationer (herefter en ph.d. i IR).

I henhold til internationale standarder og praksis, tildeles doktorgradsstudenter i internationale relationer, der studerer i universiteter, hvor det engelske sprog er undervisningssprog, titlen doktor i filosofi i internationale relationer (for den græske διδάκτωρ).

Specifik

Den ph.d.-program i IR vil socialisere de studerende ind i verden af ​​den akademiske verden og til at vejlede dem, så de vil være godt bekendt med de kriterier, de forventes at mødes til deres akademiske arbejde internationalt. De, der fuldføre programmet vil være i stand til at engagere sig i akademisk forskning uafhængigt på højeste niveau. Ph.D. kandidater vil også være i stand til at forfølge analyse af spørgsmål af

deres ekspertise hos vigtige offentlige og private institutioner.

Programmet forbereder og guider eleverne til at skabe ny viden af ​​højeste akademiske kaliber. Kandidater kan forfølge en karriere som akademikere og forskere på gymnasier, universiteter, forskningscentre og tænketanke og andre vigtige institutioner i både den offentlige og den private sektor. Programmet kan også være meget nyttigt for dem, der stræber efter at forfølge karriere på andre områder

kræver stor viden om emner i internationale relationer, som f.eks. statslige og internationale organisationer.

Karriereudsigter

Programmet forbereder og styrer eleverne til at skabe ny viden om den højeste akademiske kaliber. Kandidater kan forfølge karriere som akademikere og forskere på gymnasier, universiteter, forskningscentre og tænketanke og andre vigtige institutioner i både den offentlige og private sektor. Programmet kan også være meget nyttigt for dem, der stræber efter at forfølge karriere inden for andre områder, der kræver stor viden om emner i internationale relationer, såsom offentlige og internationale organisationer.

Adgang til videre studier

N / A

Graduation Krav

Graden kræver færdiggørelse af 180 ECTS, hvoraf 60 ECTS er til forskningsforslaget og de resterende 120 ECTS for afhandlingen af ​​afhandlingen.

En ph.d.-studerende vil kvalificere sig til en ph.d. grad hvis han / hun lykkes:

 1. gennemfører alle nødvendige kurser, der indgår i MA-programmerne.
 2. præsenterer og forsvarer sit forskningsforslag.
 3. forbereder, præsenterer og forsvarer en ph.d. Afhandling skal undersøges af et udvalg med fem medlemmer.

Ph.D. kandidater skal udfylde deres studie i Ph.D. program inden tre akademiske år på det minimale og otte akademiske år på maksimum.

Learning Outcomes

Programmet er designet til at forberede de studerende til en bred vifte af karriereforløb i college og universitet undervisning, forskning, offentlig service og den private sektor. Studerende, der gennemfører programmet, vil:

 1. få en dyb viden på den mest avancerede grænse af aspekter af moderne internationale relationer;
 2. erhverve de mest avancerede og specialiserede færdigheder og teknikker, herunder syntese og evaluering, der er nødvendige for at løse kritiske problemer inden for forskning og / eller innovation og at udvide og omdefinere eksisterende viden og / eller faglig praksis inden for internationale relationer
 3. udvikle kompetence til at identificere og evaluere mange former for beviser for offentlige arrangementer i verdenspolitikken
 4. få en forståelse af komplekse teorier for såvel som aktører og institutioner i internationale relationer og midler til at evaluere deres præferencer og resultater
 5. erhverve større færdigheder i skriftlig og mundtlig kommunikation på engelsk.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Græsk
University of Nicosia

Sidst opdateret November 23, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
13,500 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 13.500 International studerende årlig undervisning
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2018
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school