Formålet med programmet er at tilbyde ph.d.-studier i den tværfaglige inden for Internationale Studier. Da Internationale Studier består af mange fagområder, i strukturen af ​​programmets sådanne videnskaber international ret, International økonomi, Theory of International Relations, historie Internationale forbindelser, Regionale Studier kan findes. Forelæsningerne i Forskerskolen er hovedsageligt arrangeret af Institut for verdensøkonomien (Faculty of Economics) og Institut for Internationale Studier (Det Samfundsvidenskabelige Fakultet).

Den ph.d.-program dækker to store områder: uddannelse og forskning. De første to år af kurset udgør det pædagogiske periode. Forskning starter parallelt med uddannelsen, og gør op det sidste år af programmet. Det første studieår omfatter centrale emner på metode og teori, nogle med deltagelse af studerende fra begge underprogrammer, mens andre er selvfølgelig-specifikke.

De studerende er nødt til at fremsætte et forslag forskning i slutningen af ​​deres første år. Baseret på deres forslag en vejleder udpeges af Rådet for Den Forskerskolen. I løbet af andet studieår underprogram-specifikke lektioner og alternative fag studeres. Også, starter forberedelsen til at skrive specialet under forskningsseminarer. Samtidig forskningsfora afholdes for at muliggøre drøftelser og en bedre forståelse af resultaterne af forskning udført før.

  • Programmets sprog : Engelsk - Ungarsk
  • Videnskabens disciplin : Samfundsvidenskab
  • Videnskabsbranche : økonomi, statsvidenskab

Underprogrammer

Verden Economics

Leder af Verdensøkonomi Underprogram: Professor András Blahó CSc

Institut for Verdensøkonomi

Internationale og Sikkerhedsstudier

Institut for International og Sikkerhedsstudier Underprogram: Professor Erzsébet Kaponyi, Ph.d. dr. habil.,

Institut for Internationale Studier

Program undervist i:
Engelsk
Ungarsk

Se 3 flere kurser fra Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
1,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date