Læs den officielle beskrivelse

Den Josef Korbel School ph.d.-uddannelsen kombinerer bred og grundig uddannelse i konventionelle marker - international politik, sammenlignende politik, international politisk økonomi og / eller politisk teori - med rige muligheder for tilpasning, kreativitet og udforskning. Fakultetet mentorordninger sikrer hver elev forfølger en produktiv vej undersøgelsen, uanset om målet er kollegium undervisning eller en forskerkarriere, regeringen eller nonprofit sektor. Hvert år Josef Korbel Skole modtager ca. 100 ansøgninger og accepterer 4 ansøgere, hvilket gør det en meget efterspurgt og konkurrencedygtig program.

Vores ph.d. udvikle et tæt samarbejde med fakultet i et åbent, uformelt miljø, der letter interaktion og udveksling af ideer. Den lille størrelse af programmet bidrager også til en stærk følelse af fællesskab. Den Josef Korbel Skole udfordrer hver elev til at blive en original og kreativ forsker samtidig give en støttende miljø for personlig og faglig udvikling.

I de seneste år har vores ph.d. kandidater gået på at undervise på universiteter og liberale kunst gymnasier såsom Dronningens University Belfast, Occidental College, Colorado College, University of Delaware, University of South Florida og Air Force Academy. Andre kandidater har forfulgt ikke-akademiske karrierer ved Ford Foundation, Carter Center, American Red Cross, amerikanske regering og mere.

FIELD SPECIALER

  • komparativ politik
  • International politisk økonomi
  • Politisk teori

Og institutter

En anden måde for vores ph.d.-studerende til at få ekstra arbejde og forskningserfaring er gennem involvering med vores skoles centre, institutter og tidsskrifter. Kandidater arbejder i øjeblikket med følgende centre, institutter og tidsskrifter:

  • Center på Udvikling Rettigheder
  • Den SIE Cheou-Kang Center i international sikkerhed og diplomati
  • Frederick Pardee Center for Internationale Futures
  • Menneskerettigheder og menneskelig velfærd Online Journal

BISTAND

Den Josef Korbel Skole giver tre års fuld undervisning afkald og levende stipendium for de fleste ansøgere accepteret vores ph.d.-program. Derudover kan ph.d.-studerende drage fordel af muligheder for at tjene som forskningsassistenter på Josef Korbel School.

  • Yderligere oplysninger om eksterne legat og tilskud muligheder

PROGRAM RESSOURCER

  • Kontoret for Studerende hjemmeside (https://portfolio.du.edu/issta), hjemsted for den ph.d.-håndbogen og andre vigtige dokumenter
Program undervist i:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date