Phd i iværksætteri og innovation

University of Osijek Faculty of Economics

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i iværksætteri og innovation

University of Osijek Faculty of Economics

Start af international mellem universiteterne tværfaglig postgraduate (ph.d.) studier IVÆRKSÆTTERÅNDEN og nytænkning blev stimuleret af behovet for etablering af konkurrencedygtig viden er nødvendig for at styrke den proaktive og innovative kapacitet af enkeltpersoner og samfundet står over for forandringer og styre ændringer.

University of Osijek

Undersøgelse er resultatet af den TEMPUS Joint European Project International Center for Entrepreneurial Studies (CD_JEP-41.014 til 2006), der blev realiseret af Josip Juraj Strossmayer University i Osijek, Kroatien; University of Turku, Finland; University of Maribor, Slovenien; University of Klagenfurt, Østrig og Durham University, Storbritannien i perioden 2007-2009. Opbygning af pædagogisk kapacitet på alle uddannelsesniveauer for uddannelse af initiativ og iværksætterånd kræver at skabe en kritisk masse af undervisere fra tværfagligt område, der er, at skabe hold af pædagoger i forskellige discipliner, der kan implementere iværksætteri uddannelser på forskellige uddannelsesniveauer, fra grundskole til tertiære.

overvejer tværfaglige karakter af iværksætteri, Der kan defineres i den smalle (indenfor samfundsvidenskab) eller bred forstand (som kognitiv videnskab inden for det tværfaglige område af videnskab), ph.d. undersøgelse IVÆRKSÆTTERÅNDEN og nytænkning er åben for alle interesserede, der ønsker at bidrage til hybridisering af viden, og dermed udvikle kompetencer til innovative tilgang til diagnosticering og løsning af problemer.

Siden fem universiteter deltaget i udviklingen af ​​konceptet af programmet, Hvis forelæsninger hold vil også deltage i dens realisering, er studerende får mulighed for at, uden betaling af tuitions, på princippet om gensidighed, brug undervisning og forskningsressourcer af partneruniversiteter, på grundlag af den underskrevne aftale af Samarbejde mellem universiteter.

Uddannelsen kommer til udtryk gennem ECTS-point, som vil sætte mobilitet de fremmødte i programmet, overførsel af punkter, eller akkumulering af punkter i systemet for livslang læring.

Programmet omfatter organiserede klasser, direkte individuel videnskabelig-forskning på ph.d.-afhandling, og valgfag videnskabelige og undervisning.

Akademisk titel tildelt efter afslutningen af ​​undersøgelserne

Doctor of Social Sciences (Ph.D.), område i økonomi

Programmets varighed

6 semestre, 3 år

Betingelser for tilmelding

Ret til indskrivning til ph.d.-programmet "Entrepreneurship og Innovationskriteriet" hører til:

 • Studerende, der har eksamen fra tilstrækkelig præ-Bologna, mindst 4 år universitetsstudier
 • Studerende, der har taget eksamen fra præ-Bologna universitet videnskabelig master-studier
 • Studerende, der har eksamen fra Bologna universitet postgraduate specialiserede studier og erhvervede mindst 60 ECTS
 • Studerende, der har eksamen fra en Bologna 3 + 2 eller 4 + 1 eller 0 + 5 studieprogram

Studerende, hvis tidligere undersøgelser er ikke fra samfundsvidenskaberne kan også tilmelde til den postgraduate ph.d.-program "Entrepreneurship og nytænkning", med passerer differentierede eksamener, som vil blive fastlagt af Rådet for ph.d.-programmet, der er opmærksomme på relaterede videnskabelige områder, marker og filialer .

University of Osijek

Udvælgelseskriterier

Udvælgelse af ledsagere er lavet på grundlag af de gennemsnitlige karakterer ved de tidligere undersøgelser, motiverende essay, eksisterende forsknings- og videnskabelige referencer og anbefalingen fra den potentielle rådgiver.

Ansøgningen skal indeholde

 • Fyldt i ansøgningen
 • Motiverende essay
 • Curriculum Vitae
 • Henstilling
 • Udskrift af karakterer (højeste uddannelsesniveau)
 • Bekræftet kopi af eksamensbeviset (højeste uddannelsesniveau)
 • Kopi af bevis for statsborgerskab eller anden tilstrækkelig bevis for statsborgerskab for udlændinge
 • To fotografier (4 × 6 cm)
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Kroatisk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
95,000 HRK
Information
Deadline
Locations
Kroatien - Osijek, Osijek-Baranja County
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Kroatien - Osijek, Osijek-Baranja County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen