Phd i landbruget

Ehime University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i landbruget

Ehime University

Den United Graduate School of Agricultural Sciences (Et 3-årigt ph.d.-program), har etableret et program, der tilbyder tre kurser med undervisning på engelsk: Bioresource Production Science, Applied Bioresource Videnskab og Life Miljø Conservation Science, Som afspejler de særlige styrker de landbrug fakulteter for de tre deltagende universiteter. Landbruget er et vigtigt område af videnskaben, ikke kun for at bevare og forbedre det rige liv menneskehedens, men også for at bevare og forbedre miljøet og økosystemet. Vi søger folk, der er motiverede til at udforske de mange muligheder for jordbrugsvidenskab.

Vi tilbyder også to særlige programmer: den tropiske og subtropiske landbrug og relaterede Sciences program og den særlige Ph.d. Kursus Program i Jordbrugsvidenskab for studerende fra Asien, Afrika og Stillehavsområdet. Disse programmer tilbyder forskning og undersøgelse beriget med et globalt perspektiv, som forstærkes af de deltagende internationale studerende, der koncentrerer sig om forskning relateret til deres specifikke regioner landbruget.

For nærmere oplysninger om General Admission og tropiske og subtropiske landbrug og relaterede Sciences program, henvises til følgende webadresse.

http://rendai.agr.ehime-u.ac.jp/english/annai/about.html

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Apr. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
535,800 JPY
Information
Deadline
Locations
Japan - Matsuyama, Ehime Prefecture
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Apr. 2019
Japan - Matsuyama, Ehime Prefecture
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen