Phd i maritime anliggender

Generelt

Program beskrivelse

Ph.d. i Maritime Affairs

World Maritime University (WMU) blev oprettet af FN's Internationale Søfartsorganisation i 1983 og er IMO's top institution for efteruddannelse og forskning på maritime område. Det betyder, at WMU er unikt placeret til at give indsigt og forståelse af IMO's konventioner, operationer og politikker. Programmet giver mulighed for at gennemføre forskning på tværs af søfartsområdet, men med vægt på emner relateret til IMO-missionen om søfartssikkerhed, sikkerhed og miljøbeskyttelse. Vores ph.d.-program giver uovertruffen adgang til internationale maritime eksperter både inden for og uden for akademiet og til organisationer, der arbejder i forkant med forskning og udvikling. Doktorsstuderende er kommet til WMU fra industri, akademi og regeringssektoren og har gennemført deres afhandlinger inden for en bred vifte af fagområder, fra at undersøge nedbringelse af olieudslip til en analyse af organisatorisk læring i rederier.

Ph.d.-uddannelsen består af 240 ECTS-point gennemført normalt over en registreringsperiode på tre til seks år. Kandidater kan være baseret på universitetet eller andre steder, normalt på deres ansættelsessted. Inden for fristerne kan kandidaterne arbejde i deres eget tempo, hvilket også kan variere i løbet af deres tilmeldingsperiode. En kandidat, der har afsluttet en del af en ph.d.-grad andetsteds, kan overføre til WMU-programmet med avanceret status. Indtrædelsesperioden på WMU vil variere i overensstemmelse med den mængde forskning, de allerede har gennemført, men den mindst tilladte indskrivningsperiode skal indeholde mindst registrering, et progressionsseminar og afhandlingen (120 EC).


Vigtigste forskningsområder

Marine Environmental Management: miljøproblemer i oceaner og på kyster, især de relaterede til maritime spørgsmål som fragt. Tværfaglige spørgsmål vedrørende oceanografi, forurening og miljøledelse falder også inden for dette forskningsområde.


Søfartsstyrelsen: Lovgivning, Politik og Sikkerhed: Lovgivnings-, regulerings- og håndhævelsesroller for regeringer og forvaltninger i forbindelse med specifikke problemer for søfartssektoren. Disse omfatter sikkerhed, havret, søfarendes rettigheder, arbejdsnormer, havmiljølovgivning og så videre.


Shipping og Port Management: Dette forskningsområde udforsker alle områder inden for shipping og havnestyring og giver mulighed for at foretage en dybtgående undersøgelse inden for søfartsøkonomi, skibs- eller havneaktiviteter og -forvaltning samt shipping- og havpolitik. som i de tilknyttede områder inden for logistik, skibsfinansiering, lasthåndtering og havneadministration.


Søfartsteknologi og Uddannelse: Teknisk udvikling inden for shippingindustrien og uddannelsesprocesser, herunder kulturelle, køns- og sproglige spørgsmål. Det omfatter tværfagligt arbejde, der forbinder teknisk innovation og uddannelse, såsom simuleringstræning, informations- / kommunikationsteknologi og organisatorisk videnstyring.


Maritime risiko og system sikkerhed: tværfaglige forskningsvinkler inden for maritime risikostyring og ledelse med særligt fokus på søfartssikkerhed og menneskelige spørgsmål. Tekniske udviklinger, såsom begrebet e-navigation eller brug af simulering til at hjælpe maritim risikovurdering, er også inkluderet.

Senest opdateret Sep 2017

Om skolen

The University was established in 1983 by the International Maritime Organization (IMO) to increase the number of highly qualified specialist maritime personnel in countries across the world.

The University was established in 1983 by the International Maritime Organization (IMO) to increase the number of highly qualified specialist maritime personnel in countries across the world. Minimer