Phd i matematisk analyse, modellering og anvendelse

Generelt

Program beskrivelse

1

Formålet med PhD Course

Formålet med ph.d.-kursus i Matematisk Analyse, Modellering, og applikationer er at uddanne studerende inden for matematisk analyse og matematisk modellering, og i anvendelser af matematiske og numerisk analyse til videnskab og teknologi. Målet er at gøre det muligt for ph.d.'er at arbejde som højt niveau forskere på disse områder på universiteter, forskningsinstitutter og private virksomheder.

Forskning Emner

Aktiviteten i matematisk analyse er hovedsageligt fokuseret på ordinære og partielle differentialligninger, om dynamiske systemer, om calculus varianter, og på kontrol teori. Forbindelser af disse emner med differential geometri og reduceret ordre modellering er også udviklet.

Aktiviteten i Matematisk Modellering er orienteret mod emner, for hvilke de vigtigste tekniske værktøjer kommer fra matematisk analyse. De nuværende temaer er multiscale analyse, mekanik af materialer, micromagnetics, modellering af biologiske systemer, Computational Fluid og solide dynamik og problemer i forbindelse med kontrol teori.

Anvendelser af matematik udviklet i dette kursus er relateret til numerisk analyse af partielle differentialligninger og kontrol problemer. Denne aktivitet er udviklet i samarbejde med MathLab for studiet af problemer, der kommer fra den virkelige verden, fra industrielle og medicinske anvendelser, og fra komplekse systemer.

Vigtigste forskning linjer:

 • Calculus af Variationer og multiscale Analyse
 • Bevarelse Love og transportproblemer
 • Geometrisk Kontrol Teori og Sub-riemannsk geometri
 • Mekanik af materialer og biologiske systemer
 • Nonlinear Analysis
 • numerisk analyse
 • Systembiologi

De seneste placeringer efter PhD på SISSA:

 • Ecole Polytechnique (Palaiseau, Frankrig),
 • University of Oxford (Oxford, UK),
 • California Institute of Technology (Pasadena, USA),
 • Carnegie Mellon University (Pittsburgh, USA),
 • Hausdorff Center for Matematik (Bonn, Tyskland),
 • Rutgers University (USA),
 • Universität Zürich (Zürich, Schweiz)

Generelle regler

Ph.d.-uddannelsen består i tre / fire års studier og forskning.

Den vigtigste udvælgelsesprocedure består i en optagelsesprøve. Dette er opdelt i to dele: i den skriftlige del ansøgerne bliver bedt om at løse problemer fra en liste givet ved indgangen udvalget. Den mundtlige prøve består i en diskussion om den skriftlige prøve, om de emner undersøgt i Univerisity pensum, og muligvis på ansøgerens afhandling for universitetseksamen eller på andre videnskabelige resultater. Ansøgerens videnskabelige kvalifikationer og referencer er også taget i betragtning.

Ikke-EU-borgere kan optages alene på grundlag af deres tidligere videnskabelige aktivitet, publikationer og referencer, i en præ-udvælgelsesprocedure. De skal bestå en "egnethedsprøve" i slutningen af ​​deres første år.

Studerende kan vælge mellem forskellige planer studieretninger orienteret til de forskellige områder, som deres ph.d.-kursus. I den første måned af ph.d.-uddannelsen, fakultetet godkender de individuelle planer studier, under hensyntagen til de videnskabelige interesser studerende og de færdigheder, der allerede har erhvervet i de tidligere universitetsstudier.

I det første år, de studerende deltage både grundlæggende og mere avancerede kurser. For at blive optaget på det andet år, de er forpligtet til at videregive de undersøgelser af de kurser, der indgår i deres plan for undersøgelse. Studerende er inviteret til at deltage, uden eksamen, også nogle kurser i områder end dem, der af deres plan for undersøgelse.

Ved udgangen af ​​det første år studerende starte et forskningsprojekt, under tilsyn af et fakultet medlem eller af en ekstern samarbejdspartner godkendt af fakultetet, i et af de forskningsfelter af ph.d.-uddannelsen.

I løbet af andet og tredje års studerende arbejde for deres forskningsprojekter, deltage i seminaret aktiviteter af ph.d.-uddannelsen, og deltage i nogle kurser. Eksamen skal kun være bestået af studerende, der arbejdede i deres første år i et andet ph.d.-uddannelse.

Studerende får ph.d.-graden efter at have forelagt deres ph.d.-afhandling og forsvare den foran en eksamen udvalg, hvis medlemmer omfatter Sissa medarbejdere og internationale eksperter på området. SISSA PhD i et af kurserne i matematik Area er ved lov svarende til den italienske grad af "Dottore di Ricerca i Matematica".

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals ... Læs mere

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals such as Nature and Science. The School has also drawn up over 150 collaboration agreements with the world's leading schools and research institutes. Minimer