Phd i medier og kommunikation

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i medier og kommunikation

University of Nicosia

 • Varighed (år): 3
 • Kvalifikation Tildelt: Medier og Kommunikation (ph.d., 3 år)
 • Kvalifikationsniveau: 3. Cyklus (ph.d.)
 • Undervisningssprog: Uddannelsen udbydes på både engelsk og græsk.
 • Mode Undersøgelse: Fuldtid / Deltid
 • Minimum ECTS-point: 180

Profil af programmet

Med stærke på tværs af områderne Medier og Kommunikation, Institut for Kommunikation tilbyder aspirant forskere og dygtige fagfolk en stærk platform til at udvikle både deres faglige interesser og deres karriere. Instituttet har til formål at give et inspirerende og levende miljø for postgraduate forskning, at støtte udviklingen af ​​forskning og præsentationsteknik, og til at reagere på de faglige behov hos vores studerende. Vi skaber muligheder for tværfaglig interaktion, og vi er stolte af at hjælpe vores studerende med at udvide deres faglige netværk ved at organisere konferencer, seminarer og arrangementer, der har til formål at etablere tætte forbindelser med medieindustrien og det lokale og internationale akademiske samfund. Medlemmerne af Kommunikationsdepartementet er aktivt engageret i udfordrende projekter og publikationer og i en bred vifte af ekstracurricular aktiviteter som: kreative medieprojekter, organisering af medierelaterede festivaler og andre kulturelle arrangementer; faglig uddannelse og konsulentbistand inden for en række områder som mediekendskab og uddannelse, digitale medier og læring, filmpolitik, fællesskabsmedier, transmedia og digital historiefortælling og social media management.

Potentielle ph.d.-studerende er velkomne til at henvende sig til afdelingen til enhver tid i det akademiske år. Du rådes kraftigt til at kontakte doktorgraden koordinator før du foretager en formel ansøgning. Dette hjælper os til at sikre, at vi kan tilbyde dig den bedste støtte og sætte dig i kontakt med det medlem af afdelingen, der har den nødvendige ekspertise til at hjælpe og vejlede dig.

Dr. Costas Constandinides

Institut for Kommunikation Doktorgradskoordinator

constandinides.c@unic.ac.cy

Karriereudsigter

Folk, der gennemfører vellykket ph.d.-programmet vil være i stand til:

 • Arbejde som forskningsfakultet medlemmer i videregående uddannelsesinstitutioner.
 • Udøve en ledende rolle i medierne, f.eks industrien eller den akademiske verden.
 • Udpeges som højtstående embedsmænd i forskellige afdelinger / tjenesteydelser af ministerier, der er forbundet med funktionen og bidrag medier til sociale og kulturelle udvikling.
 • Udøve en administrativ og / eller tilsynsrolle i offentlige eller private højere læreanstalter, i forskningscentre eller i konsulentvirksomheder.

Adgang til videre studier

N / A

Graduation Krav

Programmet strækker sig over tre akademiske år, der er 6 semestre i alt.

Learning Outcomes

 1. At give den studerende indgående kendskab til de nye tendenser (genstand og forskning-wise) af koncentrationen, han / hun har valgt.
 2. At sætte den studerende til at planlægge og bringe til lukning storstilet forskning og derfor at generere ny viden og dermed bidrage til den videre udvikling af videnskaberne i medierne praksis og medieuddannelse.
 3. At sætte den studerende i stand til at forstå de problemer, der er forbundet med fremskridt i medier og kommunikation, der hidrører fra sociale og teknologiske udviklinger.
 4. For at forberede de studerende til at fungere som agenter for forandring i deres arbejdsmiljø.
 5. At forberede eleverne til at gennemføre og udøve succesfulde ledende roller inden for deres koncentration / arbejdsmiljø.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Græsk
University of Nicosia

Sidst opdateret November 23, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
13,500 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 13.500 International studerende årlig undervisning
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school