Read the Official Description

Ph. D. i Microsystems Engineering

RIT tilbyder et unikt program, der fører til en doktorgrad i mikrosystemer teknik. Dette tværfaglige program bygger på de grundlæggende elementer i traditionel teknik og naturvidenskab kombineret med pensum og forskningsaktiviteter tage de mange tekniske udfordringer, mikro- og nano-systemer. Disse omfatter manipulation af elektriske, fotoniske, optiske, mekaniske, kemiske og biologiske funktionalitet til at behandle, fornuft og grænseflade med verden på en nanometer skala. Målet med programmet er at give et fundament til at udforske fremtidens teknologi gennem forskning i nano-engineering, design metoder, og teknologier og deres integration i mikro- og nano-skaleret systemer. Nogle af programmets områder udforskning omfatter følgende:

 • Skalering-drevne nanoelektronik, herunder:
  • nye materialer, teknikker og arkitekturer for næste generation af halvlederkomponenter
  • innovationer i enheden mønster og nanolithography
  • nye materialer forskning, herunder germanium, III-V materialer, kulstof nanorør, og spintronik
 • MEMS (mikro-elektro-mekaniske systemer), MEOMS (mikro-elektro-optisk-mekaniske systemer) og NEMS (nano-elektro-mekaniske systemer) enhed, forarbejdning og materialeforskning til intelligente sensorer, aktuatorer, biochips, og mikro-implantable apparater
 • Photonics og nanofotonik billedbehandling, kommunikation, og sensing forskning, herunder koblinger, mikro-lasere, microdetectors, integrerede silicium bølgeledere, silicium spektrometre og biosensorer
 • Photovoltaic forskning i silicium, økologisk og stablet solceller og thermophotovoltaics
 • Skalerede mikro- og nano- elektronik til integration i biomedicinske systemer
 • Nye og forbedrede teknologier i organiske elektroniske komponenter og enheder
 • Mikrofluidik forskning i adfærd, kontrol og manipulation af væsker på mikroskala

Mission


Det doktorgrad program i mikrosystemer ingeniør opfylder et kritisk behov for en udvidet videnbase og ekspertise inden for innovation, design, fabrikation og anvendelse af mikro- og nano-skala enheder, komponenter og systemer. RIT er ved at blive en internationalt anerkendt leder i uddannelse, forskning, og økonomisk udvikling inden for mikrosystemer og nanoskala teknik.

Studieordningen af ​​denne tværfaglige program er struktureret til at give hver elev med en solid baggrund og en grundig fundament i teknik og videnskab. Kurset giver verdensklasse uddannelse gennem innovativ anvendelse af pædagogiske teknologier og partnerskaber.

Program taught in:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date