Phd i miljøledelse

University of Johannesburg

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i miljøledelse

University of Johannesburg

Formålet med ph.d. i Environmental Management er at give kvalificerede studerende med en dybdegående forståelse og integreret viden om avanceret gældende teori på området for specialisering. En ph.d. i Environmental Management er en ren videnskab baseret forskningsundersøgelse, der kræver kandidater til at demonstrere på højt niveau forskningskapacitet og gøre en betydelig og originalt akademiske bidrag ved grænserne af den disciplin af specialisering.

Ph.d. i Environmental Management kræver en meget høj grad af intellektuel, teoretisk og praktisk specialiseret videnskab viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og af anvendelsen af ​​avancerede eksperimentelle metoder og teknikker i den moderne forskning, samt af fundamental videnskabelig og akademiske værdier i generering, forarbejdning, fortolke og præsentere forskningsdata mundtligt og skriftligt.

For optagelse på ph.d. i Environmental Management en mastergrad i Environmental Management er påkrævet, selv som følge af den tværfakultære natur Environmental Management, en anden relevant og tilsvarende kandidatuddannelse kvalifikation vil også blive undersøgt. Generelle regler for optagelse, som fastsat af Det Naturvidenskabelige Fakultet og universitetet, anvendelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen